EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 6.4.2024  /  G Livelab  /  Helsinki

Silvennoinen & Hela & Band

Silvennoinen & Hela & Band Liput

Todellinen pitkän linjan blueskitaristi-laulaja Heikki Silvennoinen on tehnyt mittavan ja menestyksekkään päivätyön muusikkona ja myöhemmin myös näyttelijänä. Sooloprojektinsa lisäksi Silvennoinen tunnetaan urastaan monissa blues- ja rockyhtyeissä, kuten Tabula Rasa, Q.Stone sekä SF Blues. Suuri yleisö muistaa hänet 1990-luvun Kummeli-ohjelmasta, johon hän teki myös musiikkia.

Heikki Hela tunnetaan niin ikään legendaarisen Kummeli-ryhmän jäsenenä. Hänen laulajauransa alkoi 1980-luvulla ja tunnetuimpina kappaleina ovat Uneton yö -megahitin lisäksi myös Kaikista kaikkein ja Naisen hymy. Urallaan Hela on julkaissut viisi albumia ja tehnyt lukuisia teatterivierailuja ja elokuvarooleja.

Silvennoinen & Hela & Bandin sitoo yhteen laaja kokemus soittamisesta ja rakkaus musiikkia kohtaan. Silvennoisen suomenkielisessä tuotannossa kuuluvat brittiblues-vaikutteet, kun taas Helan musiikissa kalifornialainen henki yhdistyy suomalaisen musiikin perinteeseen.

Konsertti on ikärajaton.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00

Jos tapahtumaan on lippuja jäljellä, niitä voi varata puhelinpalvelusta. Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta varausaika 2 päivää.