EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 26.4.2024  /  Hullu Poro Areena  /  Levi

Lauri Haav

Lauri Haav Liput

Lauri Haav Hullu Poro Areenalla!

Lauri Haav on yksi tämän hetken kuumimmista nimistä kotimaisella musiikkikentällä julkaistuaan lokakuussa 2023 odotetun kolmannen albuminsa ”Aino”. Albumi valtasi oikopäätä kotimaisten soittolistojen kärkipaikat ja striimasi platinaa heti ilmestymisensä jälkeen. Albumilta aiemmin julkaistut singlet, kuten ”Mua ei voi pelastaa”, ”Aino” ja ”Sydämii” sekä viimeisimpänä Gettomasan kanssa tehty ”Feimii” ovat keränneet suoratoistopalveluissa useita miljoonia kuuntelukertoja. Artistin keikkailutahti on tiivis, ja samaa voi sanoa keikkojen tunnelmasta – Haav on timanttisen valovoimainen live-esiintyjä.

Jyväskyläläislähtöinen Lauri Haav julkaisi debyyttialbuminsa ”Silmät kii” vuonna 2020 ja kakkosalbumi ”Se viimeinen kesä” näki päivänvalon vuonna 2022. Kiitellyt albumit poikivat useita Emma-ehdokkuuksia ja ovat kasvattaneet artistille laajan ja omistautuneen fanikunnan.

Rouhean pehmeästä äänestään ja rehellisen samaistuttavista lyriikoistaan tunnettu artisti liikkuu rapin, r&b:n ja popin välimaastossa ennakkoluulottomasti ja rohkeasti. Haav on lyhyessä ajassa luonut musiikkityylin, jonka tunnistaa Lauri Haaviksi vaikka silmät kiinni.

www.hulluporo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00
Showtime 23:30

Saavuthan ajoissa paikalle!

Lipun hintaan sisältyy eteispalvelumaksu 3 €.

Ovella on aina pieni määrä lippuja myynnissä, vaikka ennakkoliput loppuunmyyty.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä