EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 10.4.2024  /  G Livelab  /  Helsinki

Edu Kettunen: Välkkylän kino

Edu Kettunen: Välkkylän kino Liput

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta varausaika 2 päivää.

Laulujen tarinat voivat useinmiten olla kuin pieniä elokuvia. Edu Kettusen laulujen tarinat sijoittuvat milloin minnekin: Pariisiin tai Sallaan, Roomaan tai Casablancaan, mutta hyvin usein myös kuvitteelliseen Välkkylän pitäjään. Näiden tarinoiden pariin päästään keväällä 2024 Kettusen Välkkylän Kino - kiertueella!

Laulaja-lauluntekijä Edu Kettunen muistetaan parhaiten järkälemäisestä hitistään Lentäjän poika. Yli kymmenen soololevyn lisäksi lauluja on syntynyt myös toisten artistien esitettäviksi. Mm. Kim Lönnholmin tuplaplatinaa myyneen Minä olen muistanut -albumin nimibiisi on Edun käsialaa. Vuonna 2006 Edu pokkasi Juha Vainio -rahaston tunnustuspalkinnon, joka myönnetään vuosittain ansioituneelle suomalaiselle sanoittajalle.

Kautta uran Edun lauluissa on soinut humaani ja lämmin sanoma. Kappaleiden tarinat ovat tarkkasilmäisiä otoksia elämän erikoisista tavallisuuksista. Tarinankertojana hän on omaa luokkaansa. Laulunkirjoittajana Kettusen tyyli nojaa vahvasti amerikkalaiseen lauluntekijäperinteeseen. Tarinoissa on tietysti myös paljon autoja ja koiria!

Edu Kettunen - laulu, kitara
Mika Kuokkanen - kitara, laulu
Mira Vähänikkilä - projisoinnit

Konsertti on ikärajaton.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00