EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 31.5.2024  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Don Johnson Big Band

Don Johnson Big Band Liput

Tommy Lindgrenin, Johannes Laihon, Kari Saarilahden, Pekka Mikkosen sekä Felix Zengerin muodostama Don Johnson Big Band julkaisi seitsemänen albuminsa Digital Physical keväällä 2022.

Taitavien tekijöiden materiaali yllättää kerta toisensa jälkeen arvaamattomuudellaan. DJBB:n omaleimaisessa soundissa kantautuvat laaja-alaiset vaikutteet eri genreistä räpistä popin kautta funkiin ja rockista elektronisemman musan kautta jazziin.

Hauskanpito näkyy luonnollisesti keikoilla, joiden kautta yhtyeelle on kasvanut paitsi kovan livebändin maine, myös uskollinen seuraajakunta.

***

Don Johnson Big Bandin keikka joudutaan siirtämään uuteen ajankohtaan kosketinsoittajan loukattua jalkansa. Operoinnin ja sairasloman jälkeen yhtye nousee entistä ehompana Rytmikorjaamon lavalle 31.5.! Alkuperäiselle päivämäärälle ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisenaan. Jos uusi päivä ei sovi, voit palauttaa lippusi 14.4. mennessä osoitteessa www.tiketti.fi/palautalippuja.

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:30

Liput ovelta 28 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: kyllä

***

Dinner 20:00-22:00

Dinner -lippu sisältää ruokailun Varickolla Rytmikorjaamon naapurissa ovien avaamisesta kaksi tuntia eteenpäin merkittynä päivänä.

Dinner-lippu ei oikeuta sisäänpääsyyn keikalle. Voit täydentää aiemmin ostamasi keikkalipun Dinner-lipulla tai käydä ainoastaan syömässä menemättä keikalle. Pöytävarauksista ja allergioista voit olla suoraan yhteydessä [email protected] .

__

BURGER BUFFET

Kokoa itse mieleisesi burgerit Varickon seisovasta pöydästä. Pöydässä tarjolla paikallisen leipomon muhkeita briossisämpylöitä, joiden täytteeksi itse tehdyt jauhelihapihvit, vegaaniset mustapapu-kasvispihvit omalla reseptillä sekä revittyä lime-inkiväärikanaa. Salaattipöydässä runsaasti asiaankuuluvia lisukkeita ja muita täytteitä, mm. cheddarjuustokastiketta, aiolia, chilimajoneesia, remouladea, marinoitua punasipulia sekä tuoreita kasviksia. Lisäksi talon rapeat maalaislohkoperunat. L, (VE, pyynnöstä G)

__

Osta Varickon dinner-liput erikseen täältä.

Lisätietoja, menut ja keikkalistan löydät täältä: varicko.fi/viikonloppu

Pyörätuoliasiakkaan avustajalle ostettava Dinner-lippu erikseen.

***

Seinäjoen Elävän musiikin yhdistys Selmu Ry ja Luonnonperintösäätiö ovat perustaneet keräyksen, jonka tarkoituksena on etsiä ja rauhoittaa suojelualue Selmun toiminta-alueelta Etelä-Pohjanmaalta.

Ympäristölipun +3€ lahjoitetaan lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Rytmikorjaamon metsä -keräykseen.

Osallistu Rytmikorjaamon metsä -kampanjaan Luonnonperintösäätiön kampanjasivulla!

Myynti loppuu 31.5.2024 20:00.


Etuhintaiset liput: veikkaus.fi/kaverimukaan