EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 30.5.2024  /  BÖLE Arena & Club  /  Helsinki

Carolafesten - Carola Häggkvist, Krista Siegfrids

Carolafesten - Carola Häggkvist, Krista Siegfrids Liput

Tapahtuma siirtyy Helsingin Kulttuuritalolle (Sturenkatu 4, 00510 Helsinki), samalla konsertin lipunmyynti Tiketissä on päättynyt.

Konsertin päivämäärä pysyy samana. Tiketistä lähetetään jo lipun ostaneille asiakkaille tarkemmat tiedot sekä uusi vastaava lippu Kulttuuritalon konserttia varten. Asiakkaan ei tarvitse tehdä konsertin siirtymisen johdosta mitään, vaan uusi lippu ja infot lähetetään Tiketistä.

Lisätietoja konsertista päivitetään myös tänne.

***

Carola Häggkvist Helsinkiin toukokuussa – Lavalle myös Krista Siegfrids

Ruotsin ehdottomasti suosituin naislaulaja, Carola Häggkvist, saapuu konsertoimaan Helsinkiin 30. toukokuuta. Carola nähdään nimeään kantavalla Carolafesten-sisäfestivaalilla Helsingin Kulttuuritalolla suomalaisen Krista Siegfridsin noustessa lavalle ennen häntä.

Carolan ura on kestänyt jo yli 40 vuotta ja hänen albumeitaan on myyty miljoonia kappaleita. Hän nousi koko Euroopan tietouteen vuoden 1983 euroviisuissa Främling-kappaleensa myötä. Vuonna 1991 hän voitti kisan Fångad av en stormvind -laulullaan.

Carolafesten-festivaalilla kuullaan Carolan tunnetuimpia lauluja.

https://carola.com

bolearena.fi


Ikäraja: K-18

Numeroidut istumapaikat.

Katsomot M, N, O, R, S ja T ovat parvella, loput katsomot ovat alakatsomoa.

Tapahtuman kellonajat tarkentuvat lähempänä tapahtumaa.

Pyörätuolipaikat myynnissä D-katsomoon riville 1.

Ystävänpäivätarjous 14.-18.2.2024: Kaksi numeroitua istumapaikkaa yhden hinnalla hintaryhmästä 3!