EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 9.9.2017  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

The Black Angels (USA), A Place To Bury Strangers (USA)

The Black Angels (USA), A Place To Bury Strangers (USA) Liput
Takaisin

Ladataan…

Yhdysvaltalaisbändi The Black Angels saapuu vuosien odotuksen päätteeksi ensimmäistä kertaa Suomeen, kun tämä psykerock-yhtye nousee Tavastian lavalle lauantaina 9. syyskuuta.

The Black Keysin ja Queens of the Stone Agen kaltaisten nimien kanssa kiertänyt, Roky Eriksonin taustabändinä soittanut ja vertauksia 13th Floor Elevatorsista Spiritualizediin kerännyt The Black Angels on Teksasin Austinissa vuonna 2004 perustettu yhtye. Uransa aikana neljä albumia julkaissut viisikko kuuluu modernin psykedelian uranuurtajiin, ja bändi on ollut uudistamassa 60-lukuista autotalli- ja psykedeliarockia debyyttilevystään "Passover" (2006) lähtien.

Neljän vuoden tauon jälkeen ilmestyvä uusi The Black Angels -albumi "Death Song" julkaistiin huhtikuussa. Tuottaja Phil Ekin (Father John Misty, Fleet Foxes, The Shins) johdolla äänitetty pitkäsoitto sisältää ennakkotietojen mukaan paitsi bändin uran raskainta materiaalia myös The Black Angelsin aikaisemmilta levyiltä tuttua happorockia.

Levyn ilmestymisen jälkeen The Black Angels soittaa A Place to Bury Strangersin kanssa mittavan Pohjois-Amerikan kiertueen, jonka jälkeen on vuorossa valikoituja kesäfestivaaleja sekä syksyn Euroopan-kiertue, joka tuo austinilaisbändin viimeinkin myös Suomeen.

The Black Angels muistetaan myös aikaisemmin Austin Psych Festina tunnetun tapahtuman perustajina. Psykedeeliseen musiikkiin keskittyvä festivaali on sittemmin vaihtanut nimensä Levitationiksi ja laajentanut toimintaansa lukuisten Pohjois-Amerikan kaupunkien ohella myös Eurooppaan.

 

theblackangels.com/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 34 €, mikäli jäljellä.


Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.