EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 3. - La 4.8.2018  /  Kenkäveronniemi  /  Mikkeli

Jurassic Rock 2018

Jurassic Rock 2018 Liput
Takaisin

Ladataan…

JURASSIC ROCKAA JO KAHDETTATOISTA KERTAA!

3.-4. elokuuta Mikkelin Kenkäveronniemellä järjestettävän rockfestivaali Jurassic Rockin tämän kesän esiintymisistä moni on erityislaatuinen tapaus festivaalin historiaa ajatellen. Raised Fist esiintyi kaikkien aikojen ensimmäisessä Jurassicissa 12 vuotta sitten. Myös tapahtuman peruskalustoon lukeutuvan Stam1nan paluu festivaalille on odotettu tapaus. Yhtyeen ensimmäisen kymmenen vuoden Jurassic-putki nimittäin katkesi viime vuonna, mutta onneksi tähän saadaan jälleen tapahtumakävijöiden suuresti odottama korjausliike:

"Olo on nuorekkaampi kuin ikinä, ja on ilo ja kunnia palata taas jurakaudelle. Jurassic Rock on Stam1nan uran eniten vierailtu festivaali ja syystäkin - hommat on toimineet aina. Olemme rakennelleet tapahtuman lailla uraamme pikkuhiljaa ja askel askeleelta eteenpäin. Sympaattinen festivaali", Stam1nan Antti "Hyrde" Hyyrynen toteaa.

Pe 3.8.2018
Raised Fist (SWE), Turbonegro (NOR), Von Hertzen Brothers, Apulanta, Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Klamydia, Huora

La 4.8.2018
Vince Neil (USA), Stam1na, Mokoma, Sonata Arctica, S-Tool, Santa Cruz, Lasten Hautausmaa

Lisätietoja tapahtuman Facebook-sivulta.

@jurassicrock
#jurassicrock

www.jurassicrock.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Lippujen varausaika 2 päivää.

Alle 10-vuotiaat maksutta lipunostaneen aikuisen seurassa.

VIP-lippu (K-18) sisältää:
- Sisäänpääsyn VIP-alueelle ja festivaalialueelle
- Monipuolisen VIP-menun Kenkäveron kartanossa
- VIP-passin ja -rannekkeen
- VIP-alueen omat ravintolapalvelut ja wc-tilat

LEIRINTÄRANNEKE:
Leirintäalue sijaitsee tapahtuma-alueen välittömässä läheisyydessä. Leirintäalueella on festariwc:t, suihkukontit, grillauspaikka, leirintäalueen vastaanotto sekä ohjelma-alue. Festivaalilippu ostettava erikseen.

Leiriytyjällä tulee olla voimassa oleva pääsylippu:
- 2 päivän lipulla voi majoittua pe klo 13:00 - su klo 12:00
- lauantain lipulla voi majoittua la klo 12:00 - su klo 12:00

Paikan päällä veloitetaan 20 euron tonttipantti teltan/leirin pystyttämisestä. Mikäli tontti on lähtiessä yhtä siisti kuin sinne saapuessa, pantin saa lähtiessään takaisin.

AUTOPAIKKA LEIRINNÄSSÄ:
Autopaikan ostajalla tulee olla 2 päivän festivaalilippu, ja autopaikan ostaneiden tulee saapua leirintäalueelle perjantaina klo 17:00 mennessä. Autolla pääsee ajamaan pois sunnuntaina klo 10:00 alkaen. Autoa ei voi tänä aikana siirtää. Teltan saa auton läheisyyteen, muttei välttämättä viereen. Autopaikka on sähkötön ja sopii sekä henkilöautolle että caravanautolle. Festivaalilippu ja leirintälippu ostettava erikseen.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.