EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 1.1. - Ti 31.12.2024

Valtimonteatteri: lahjakortti

Valtimonteatteri: lahjakortti Liput

Valtimonteatteri on helsinkiläinen ammattieteatteri, joka on toiminut jo vuodesta 2000.

Ohjelmistomme koostuu monipuolisesta tarjonnasta aina klassikoista nykyteatteriin ja klubi-iltoihin;
rohkeisiin kokeiluihin, uusin muotoihin, koskettaviin tarinoihin.  Teatterimme sijaitsee Helsingin kalliossa, Aleksis Kiven katu 22:ssa, sisäpihalla ja katsomomme on kehutun intiimi 55-paikkainen tila, joka tarjoaa ihanat puitteet loistavalle teatterielämykselle.

Lue teatteristamme ja ohjelmistostamme lisää osoitteesta www.valtimonteatteri.com

 

 


Lahjakortti käy maksuvälineenä Valtimonteatterin tapahtumiin, jotka ovat Tiketissä myynnissä. Lahjakortin voi ostaa Tiketin toimipisteistä sekä tiketti.fi-verkkosivuilta. Kortti on voimassa 6 kuukautta ostohetkestä ja sitä voi käyttää myös osissa. Tiketin toimipisteistä on saatavissa lahjakortteja myös euron tarkkuudella olevilla summilla.

Kun lahjakorttia käytetään maksuvälineenä, niin huomaathan, että alle 1 € jäävästä summasta ei saa hyvitystä lahjakorttina tai rahana.

Lahjakortin voi ostaa itselleen henkilökohtaisella kulttuuriedulla. Huomaathan, että kulttuurimaksutavoilla voit maksaa vain yhden lahjakortin .

Valitse lahjakortillesi sopiva summa ja siirry kassalle. Lahjakortin voi noutaa toimipisteistämme tai R-kioskilta, tilata sähköpostiin PDF-muodossa tai postitse haluttuun osoitteeseen. Postitse lahjakortti toimitetaan lahjakuoressa ja se on voimassa 6 kuukautta ostopäivästä.