EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Romekievarintie 4, 93280 Pudasjärvi

Tuba Iso-Syöte 


www.tuba.fi/isosyote

Tarjoamme Tubassa maistuvaa, käsityönä tehtyä ruokaa laadukkaista raaka-aineista. Pyrimme huomiomaan toiminnassamme kestävän kehityksen toimintaperiaatteet ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti tiedon lisääntyessä. Tuban sisustus on koottu kierrättäen. Haluamme toimia kestävän kehityksen arvojen mukaisesti, joihin kuuluu kuluttamisen vähentäminen, uudelleen käyttäminen ja kierrättäminen.

Huonekalumme ja astiamme ovat kierrätettyjä, koska näemme kauneutta vanhassa ja kestävässä, uskomme ettei kaiken tarvitse aina olla uutta.

Tarjoamme ravintolassamme myös laajan kattauksen elämyksiä ja kulttuuria. Tuba-ravintolan liveklubeilla nautitaan intiimistä keikkatunnelmasta ja ravintolan yhteydessä sijaitseva Lumiareena mahdollistaa myös isompien tapahtumien järjestämisen. Tervetuloa nauttimaan kanssamme ikimuistoisista hetkistä, jotka ovat parhaimmillaan jaettuna.

Facebook