EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 31.10.2018 - To 30.12.2021

Teatteri Takomo: lahjakortti

Teatteri Takomo: lahjakortti Liput

Teatteri Takomo on 70-paikkainen teatteri Helsingin Punavuoressa, Fredrikintorin kulmauksessa. Takomossa esitetään uutta, monimuotoista teatteria. Suurin osa ohjelmistosta on kantaesityksiä, joita toteuttavat teatterikentän eturivin tekijät. Takomon lahjakortti onkin oiva tapa tutustua uutta luovaan teatteriin.


Lahjakortti käy maksuvälineenä Teatteri Takomon tapahtumiin, jotka ovat Tiketissä myynnissä. Lahjakortin voi ostaa Tiketin toimipisteistä, tiketti.fi-verkkosivuilta. Kortti on voimassa 6 kk ostohetkestä ja sitä voi käyttää myös osissa. Tiketin toimipisteistä on saatavissa lahjakortteja myös euron tarkkuudella olevilla summilla.

Kun lahjakorttia käytetään maksuvälineenä, niin huomaathan, että alle 1 € jäävästä summasta ei saa hyvitystä lahjakorttina tai rahana.

Valitse lahjakortillesi sopiva summa ja siirry kassalle. Lahjakortin voi noutaa toimipisteistämme tai R-kioskilta, tilata sähköpostiin PDF-muodossa tai postitse haluttuun osoitteeseen. Postitse lahjakortti toimitetaan lahjakuoressa ja se on voimassa 6 kk ostopäivästä.