EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 2.11.2024  /  Ravintola Kerubi (sali)  /  Joensuu

Ege Zulu, Pessa (Ikärajaton)

Ege Zulu, Pessa (Ikärajaton) Liput

Esiintymistä rakastava Ege Zulu suuntaa Mammanpoika-albumikiertueelle syksyllä 2024!

Poistiivista energiaa huokuva artisti tunnetaan erityisesti mukaansatempaavista ja viihdyttävistä live-esiintymisistään. Kehuja niittävän liven takana on artistin poikkeuksellinen lavakarisma ja luontevuus yleisön osallistamisessa, joka tarjoaa kuulijoilleen dynaamisen esityksen vailla vertaa kerta toisensa jälkeen.

Valloittava Ege Zulu julkaisi ennakkoon kultaa striimanneen Mammanpoika-albumin 26. huhtikuuta. Artistin sanoin tunteellinen, hetkittäin lapsellinen ja hauska albumi sisältää 12 kuulijaa puhuttelevaa, tanssittavaa kappaletta. Albumilla aikuistumisen kynnyksellä leikittelevä Zulu päivittelee kotoa pois muuttamista, rakkaussuhteiden ylä- ja alamäkiä sekä itsenäistymiseen liittyviä tunnemyrskyjä. Ege Zulun helmikuussa albumilta irroitettu single Tunnista tuntiin ft. BEHM on rikkonut kirkkaasti platinarajan ja ollut julkaisusta lähtien Suomen Spotifyn top-10 kuunnelluimman kappaleen joukossa, ison osan ajasta 1. sijalla. Myös radiolistalta bongattava kappale suorastaan sinetöi menestyksekkään albumikampanjan 100 kg kukkia, Oikee mies ft. Joe L ja Ei! -singleirroitusten ohella.

Kiertuetta vahvistaa täysin oman soundin omaava Pessa. Muusikko yhdistelee persoonallisesti R&B:n ja hip hopin tyylilajeja luoden koukuttavia ja tunnelmallisia äänimaisemia. Live-esiintyjänä Pessa tarjoaa ainutlaatuisen fiiliksen, johon artisti luo syvyyttä vaikuttavalla musiikillisella osaamisellaan. Pessa työstää tällä hetkellä seuraavaa albumiaan.

Aikataulu:
Ovet 15:30
Pessa 16:30
Ege Zulu 17:00

www.kerubi.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 15:30

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään narikkamaksu 3 €.

Sallitun keikan aikana Kerubin Sali ei ole anniskelualuetta.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä

Lisätietoja esteettömyydestä Kerubin nettisivuilla.

Myynti loppuu 2.11.2024 19:00.