EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 19.4.2024  /  Kulttuuritalo Telakka  /  Tampere

Jenni Mustajärvi

Jenni Mustajärvi Liput

Jenni Mustajärvi Telakalla!

Jenni Mustajärvi on tamperelaislähtöinen laulaja-lauluntekijä. Jenni on julkaissut suomenkielistä poprockia vuodesta 2018. Ensimmäinen single Hyvästit viitoitti tuoreen tekijän sanoittajan ja laulajan tielle. Yhdessä duokitaristi/tuottaja Olli Anttilan kanssa tehty debyyttialbumi ”22:50” ilmestyi vuonna 2020. Jennin uusin single Komeetta ilmestyi marraskuussa 2021. Komeetta on tehty yhdessä säveltäjä/tuottaja Christianin kanssa.

Jenni keikkailee sekä bändin kanssa että duona. Duokeikoilla tulee soitettua oman musiikin lisäksi valikoituja covereita. Jennin ja Ollin yhteistyö on saumatonta ja meininki soljuu tunnelmasta toiseen sulavasti. Jenni tunnistaa itsensä myös ehtana bändin mimminä. Bändikeikkojen energinen meininki ei jätä ketään kylmäksi.

Jennin uusin single Ikkunat auki ja valoon ilmestyi 17.11.2023.

Bändi:

  • Kitara – Olli Anttila
  • Basso – Milla Heinonen
  • Koskettimet – Janne Kokkonen
  • Rummut – Joni Oittinen

www.telakka.eu


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00
Showtime 22:00

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Esteettömyydestä voi olla etukäteen yhteydessä ravintolan yleiseen numeroon 03 2250700.