EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 28.3.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

Cyan Kicks, pins.ku

Cyan Kicks, pins.ku Liput

Cyan Kicks järjestää toistaiseksi ainoan kevään keikkansa kiirastorstaina On The Rocksissa! 


Suomen euroviisuehdokaspaikasta UMK24-kilpailussa kisaava bändi on pitänyt itsensä kiireisenä keikkailemalla ahkerasti ulkomailla, ja viimeisimmästä On The Rocksin keikasta onkin kulunut jo lähes 4 vuotta!

Vuonna 2016 perustetun Cyan Kicksin musiikki yhdistelee nerokkaasti modernia alternative rockia elektronisiin elementteihin sekä tarttuviin pop-melodioihin.

Cyan Kicksin debyyttialbumi I don’t love you julkaistiin vuonna 2019. Levy sai heti samana vuonna vuoden parhaan rock-albumin Emma-ehdokkuuden. Yhtye on ehdolla myös toisella albumillaan, vuonna 2023 julkaistulla I Never Said 4ever, Vuoden rock-albumi -kategoriassa Emma Gaalassa helmikuussa 2024. Bändin biisejä on striimattu liki 20 miljoonaa kertaa.

Illan avaa maamme riemastuttavimpien uusien esiintyjien joukkoon lukeutuva pins.ku, joka kiitää täysin omalla kiertoradallaan. David Bowien ja Lady Gagan kaltaisten kantaaottavien suunnannäyttäjien inspiroima artisti ammentaa kokeelliseen vaihtoehtopoppiinsa aineksia niin avaruudellisesta ulkopuolisuudesta, valtavista tunteista kuin feministisestä retroestetiikastakin. Visuaalisuus on kokonaisvaltaiselle taiteilijalle tärkeä elementti. Hän mm. käsikirjoittaa ja ohjaa musiikkivideonsa, mistä hänet on palkittukin Oulun Musiikkivideofestivaalien Teinipumpeli-tunnustuksella.

Sonylle ja M-Eazylle levyttävä pins.ku on yhtä lailla herkän runollinen maalailija kuin lähisuhdeväkivaltaa säälimättömästi käsittelevä kyberpunkkari. Hän on artisti joka haluaisi tehdä rakkauslaulun, muttei ole toistaiseksi siihen pystynyt. YleX Läpimurto -listalle Suomen lupaavimpien tulokkaiden joukkoon jo vuonna 2020 valittu pins.ku on julkaissut tähän mennessä yhden EP:n (Alien), debyyttialbumin (Auringonpimennys) sekä singlejä, joista tuoreimpana artistin tyyliä täydellisesti kuvaava Hohtaa. Chill rave -tyyppinen helmi on hidasta mutta nopeaa; hypnoottisen vähäeleiset vokaalit kohtaavat vinhoihin kierroslukemiin yltävän biitin.





www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.