EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 1.5.2024 - Ti 30.9.2025  /  Kauppatori  /  Helsinki

Saariston makuja kahdelle

Saariston makuja kahdelle Liput

Saariston makuja kahdelle

— Itselle tai lahjaksi! Laivaristeily saaristoon ja klassinen kesäisiä saariston makuja, kuten Saaristolaislautanen tai kesäbuffet tai muu sesongin kausitarjous päivän mukaan. Suosittu risteilyreitti Villingin huvila-alueiden maisemiin. Merinäköalaravintola. Aivan edessänne mitä kauneimmat saaristomaisemat. Laiva kulkee myös kapeasta Santahaminan Hevossalmesta, jonka silta avataan laivan kulkua varten.

Lahjakortin voi käyttää päiväajan risteilyillä tai iltaristeilyllä Helsingin kauppatorilta tai lomakauden paikallisella lähiristeilyllä Tammisaaren satamasta. Osta tästä kesän makuja ja risteily itselle tai lahjaksi ja pian olette jo saaristomaisemissa. Tervetuloa risteilylle.


’SAARISTON MAKUJA’
Esimerkiksi Saaristolaislautanen

Lahjakorttiin sisältyy ”2 x Saaristolaislautanen”, jossa aseteltuna mm. Nordic- ja kylmäkalaklassikkoja ja lämpimät keitetyt perunat.

~ ~ ~
2 x lähdevesi tai vichy

2 x kahvi tai te

www.ihalines.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Saavuthan viimeistään 30 min ennen laivan lähtöä. Tämän jälkeen paikkaa ei voida taata ilman ennakkoilmoittautumista. Ruokailun sisältäviin risteilyihin suositellaan tekemään varaus etukäteen: puh. 0968745050, www.ihalines.fi tai [email protected].

Tämä lahjakortti sisältää palvelut ja lahjakortin kahdelle henkilölle: 2 x laivamatka, laivaristeily Helsingin kauppatorilta + 2 x Saaristolaislautanen + 2 x lähdevesi/vichy + 2 x kahvi/tee.

Hintaerittely: laivamatkalippu kahdelle 48 € (sis. alv. 10 %) + lahjakortin ravintolapalvelut kahdelle 60 € (sis alv. 14 %) = 108 €.

Saatavuus: kesät 2024 ja 2025, lisätiedot tarkentuvat lähempänä sivuille www.ihalines.fi

Saapuminen laivalle: 30 minuuttia ennen lähtöä, m/s Doris -laiva, Helsingin kauppatori, Vanha Kauppahalli.

Pöytävaraukset ennakkoon ja lisätiedot: www.ihalines.fi, [email protected] ja ti, ke ja to klo 9-12: 0968745050. Ilman varausta: loput vapaat paikat ja pöytävaraukset 30 min ennen lähtöaikaa laivan ovelta.

Lahjakortin voi käyttää myös muulla samanhintaisella paikallisristeilyllä Helsingissä tai Tammisaaressa. Lahjakorttia ei voi vaihtaa. Käyttöaika: kesät 2024 / 2025, www.ihalines.fi. (Ei voi käyttää erikoisristeilyillä, kuten äitienpäivä tai kokkoristeily.)

***

Järjestäjä: IHA-Lines Oy Helsinki Cruises. 45 vuotta palveluja ja risteilyjä Suomen saaristossa ja Helsingin seudulla. Vuoden palveluyritys –palkinto 22.11.2018. Helsingin kaupungin ympäristöpalkinto 9.4.2010. Suomessa rakennetut nykyaikaiset ja tasokkaat suomalaiset m/s Doris ja m/s Doris II -laivat. Ympäristöjärjestelmä. Paikallinen suomalainen perheyhtiö ja pitkäaikaiset pidetyt palvelut Suomessa ja Helsingin ja Suomen saaristossa sekä perheen metsätilalla ja luontokeskuksessa Espoossa. Kävijätutkimuksissa 67 000 mitattua tutkimustulosta: korkea mitattu laatu, Recommended by Visit Finland. Muutokset mahdollisia.

Myynti loppuu 30.9.2025 22:00.