EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Rytmikorjaamon lahjakortti

Rytmikorjaamon lahjakortti Liput

www.rytmikorjaamo.fi


Rytmikorjaamon Klubi on Etelä-Pohjanmaan monipuolisin ja loistavin keikkamesta. Klubin keikkalistalta löytyvät niin Suomen tunnetuimmat ja suosituimmat bändit, kuin kauempaakin päin maailmaa tuotetut artistit.

Rytmikorjaamon lahjakortti on elävän musiikin rakastajan unelmalahja. Tämä lahja sopii kaikenlaisen kulttuurin ystäville ja on varmasti saajansa näköinen!

Lahjakortti käy maksuvälineenä Rytmikorjaamon tapahtumiin, jotka ovat Tiketissä myynnissä. Lahjakortin voi ostaa Tiketin verkkokaupasta sekä Tiketin toimipisteistä (Seinäjoella Varicko Rytmikorjaamollla sekä ABC Seinäjoki). Kortti on voimassa 6 kuukautta ostohetkestä ja sitä voi käyttää myös osissa. Tiketin toimipisteistä on saatavissa lahjakortteja myös euron tarkkuudella olevilla summilla.

Kun lahjakorttia käytetään maksuvälineenä, niin huomaathan, että alle 1 € jäävästä summasta ei saa hyvitystä lahjakorttina tai rahana.

Valitse lahjakortillesi sopiva summa ja siirry kassalle. Lahjakortin voi noutaa toimipisteistämme tai R-kioskilta, tilata sähköpostiin PDF-muodossa tai postitse haluttuun osoitteeseen. Postitse lahjakortti toimitetaan lahjakuoressa ja se on voimassa 6 kuukautta ostopäivästä.

Lahjakorteissa on 4 päivän varausmahdollisuus. Huomioithan, että voimassaoloaika alkaa lahjakortin varauksesta.

huom! Lahjakortti ei käy ovilipunmyynnissä