EN  FI  SV
0600-1-1616 Telefontjänst mån–lör 9–21, sön 11-19 (1,78 € / min. + lna)
Köp dina officiella biljetter till konserter, festivaler, sportevenemang, teater och live stream från Tiketti.
OBS:
Internet Explorer 11 och äldre versioner är inte längre stödda. Uppdatera din browser till en nyare version eller använd en annan browser.

Siltakatu 1 (Ilosaari), 80100 Joensuu

Ravintola Kerubi (sali) 


www.kerubi.fi

Ravintola Kerubi on Joensuun Ilosaaressa sijaitseva ruokaravintola ja esiintymisareena. Olemme koonneet näille sivuille tarpeellista tietoa ja päivitämme yksityiskohtia asioiden varmistuessa.

Ravintola Kerubin edustalla on kiekollisia pysäköintipaikkoja autoille. Kerubi sijaitsee kaupungin keskustassa, joten saapua voi myös jalan tai polkupyörällä.

Ravintola Kerubi pitää sisällään Kerubin Keittiön, Kerubin Salin sekä Kerubin Kellarin . Perusteellisesti kunnostetut tilat mahdollistavat kahden erillisen tapahtuman järjestämisen saman illan aikana. Pääasiallisena keikkapaikkana toimii Kerubin Sali, johon on sisäänkäynti sekä lämpiöstä, että Kerubin Keittiön ravintolasalista. Pienemmät keikat, Supasoul- ja Komediakellariklubit sekä Perjantaitanssit ja Lauantaidisco sijaitsevat Kerubin Kellarissa.

Vaikka tiloja on useita, ravintola Kerubi on vaivaton ja viihtyisä kokonaisuus, jonka kruunaa laadukas ruokaravintola Kerubin Keittiö. Keittiön terassi tarjoaa kesäisin kaupungin rauhallisimman levähdyspaikan, josta on upea näkymä Ilosaaren laguuniin. Ravintola Kerubin kaikissa tiloissa on A-oikeudet ja asiakkaiden käytössä on ilmainen WLAN-yhteys.

Katso Kerubin Kellarin tapahtumat tästä .

 

Aukiolot: ma-ti 11-14, ke-to 11-24, pe 11-03 (Kellari -04), la 14-03 (Kellari -04)