EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Siltakatu 1 (Ilosaari), 80100 Joensuu

Ravintola Kerubi (kellari) 


www.kerubi.fi

Ravintola Kerubi on Joensuun Ilosaaressa sijaitseva ruokaravintola ja esiintymisareena. Olemme koonneet näille sivuille tarpeellista tietoa ja päivitämme yksityiskohtia asioiden varmistuessa.

Ravintola Kerubin edustalla on kiekollisia pysäköintipaikkoja autoille. Kerubi sijaitsee kaupungin keskustassa, joten saapua voi myös jalan tai polkupyörällä.

Ravintola Kerubi pitää sisällään Kerubin Keittiön, Kerubin Salin sekä Kerubin Kellarin. Perusteellisesti kunnostetut tilat mahdollistavat kahden erillisen tapahtuman järjestämisen saman illan aikana. Pääasiallisena keikkapaikkana toimii Kerubin Sali, johon on sisäänkäynti sekä lämpiöstä, että Kerubin Keittiön ravintolasalista. Pienemmät keikat, Supasoul- ja Komediakellariklubit sekä Perjantaitanssit ja Lauantaidisco sijaitsevat Kerubin Kellarissa.

Vaikka tiloja on useita, ravintola Kerubi on vaivaton ja viihtyisä kokonaisuus, jonka kruunaa laadukas ruokaravintola Kerubin Keittiö. Keittiön terassi tarjoaa kesäisin kaupungin rauhallisimman levähdyspaikan, josta on upea näkymä Ilosaaren laguuniin. Ravintola Kerubin kaikissa tiloissa on A-oikeudet ja asiakkaiden käytössä on ilmainen WLAN-yhteys.

Katso Kerubin Salin tapahtumat tästä .

Aukiolot: ma-ti 11-14, ke-to 11-24, pe 11-03 (Kellari -04), la 14-03 (Kellari -04)