EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 5.10.2023  /  Suolahtisali  /  Äänekoski

Osmo Ikonen feat. Aili Ikonen

Osmo Ikonen feat. Aili Ikonen Liput

Odotettu ja toivottu Osmo Ikonen feat. -kiertue on täällä!

Suolahtisalin konserttiin Osmo Ikonen kutsuu vieraakseen jazz-laulajan ja siskonsa Aili Ikosen. Useista eri yhtyeyksistä tutut musiikkialan moniottelijat lyövät kättä päälle ja esittävät yhdessä tyylikkään kokonaisuuden omiaan, sekä lainattuja lauluja sekä kotimaasta että maailmalta. Tätä musiikillista tyylikyyttä ja sisarusten karismaa on nähtävissä harvoin, joten tämä kannattaa tulla kuulemaan ja kokemaan itse paikan päälle!

Osmo Ikonen on laulaja/lauluntekijä/multi-instrumentalisti ja musiikkituottaja. Hänet tunnetaan soolouransa lisäksi Sunrise Avenue yhtyeen kosketinsoittajana, sekä mm. SuomiLOVE-ohjelman solistina ja sovittajana.

Aili Ikonen on monipuolinen laulaja ja lauluntekijä, joka tunnetaan herkkänä ja taiturimaisena tulkitsijana.
Ikonen esiintyy laaja-alaisesti aikamme huippuartistien kanssa. Häntä on kuultu niin Radion Sinfoniaorkesterin, UMO Helsinki Jazz Orchestran, Sinfonia Lahden, Norrbotten Big Bandin, Tampere Filharmonian, Linnan juhlienkin solistina ja lauluyhtye Rajattoman riveissä.

Osmo Ikonen
Aili Ikonen

Äänekosken kulttuuritoimi

www.aanekoski.fi/tapahtumakalenteri


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Liput ovelta 35 €, mikäli jäljellä.

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Myynti loppuu 5.10.2023 18:45.