EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 1.1. - Ti 31.12.2024

On the Rocks: lahjakortti

On the Rocks: lahjakortti Liput

On the Rocksin lahjakortti on täydellinen lahja musiikin ystäville

On the Rocks on viihtyisä musiikkibaari ja liveklubi Helsingin ydinkeskustassa, päärautatieaseman kupeessa Mikonkadulla. On the Rocksin alakerran uudistuneella klubilla voi nauttia monipuolisesta livemusiikista useana iltana viikossa ja viikonlopun juhlakansaa liikuttavat livebändien lisäksi vaihtuvat dj-klubit.

On the Rocksin lahjakortilla voit lunastaa lippuja kaikkiin Tiketissä myynnissä oleviin On the Rocksin tapahtumiin.


Lahjakortti käy maksuvälineenä On the Rocks, Helsinki - tapahtumiin , jotka ovat Tiketissä myynnissä. Lahjakortin voi ostaa Tiketin toimipisteistä, tiketti.fi-verkkosivuilta. Kortti on voimassa 6 kuukautta ostohetkestä ja sitä voi käyttää myös osissa. Tiketin toimipisteistä on saatavissa lahjakortteja myös euron tarkkuudella olevilla summilla.

Kun lahjakorttia käytetään maksuvälineenä, niin huomaathan, että alle 1 € jäävästä summasta ei saa hyvitystä lahjakorttina tai rahana.

Valitse lahjakortillesi sopiva summa ja siirry kassalle. Lahjakortin voi noutaa toimipisteistämme tai R-kioskilta, tilata sähköpostiin PDF-muodossa tai postitse haluttuun osoitteeseen. Postitse lahjakortti toimitetaan lahjakuoressa ja se on voimassa 6 kuukautta ostopäivästä.

Lahjakortin voi ostaa itselleen henkilökohtaisella kulttuuriedulla . Huomaathan, että kulttuurimaksutavoilla voit maksaa vain yhden lahjakortin .