EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 1.1.2020 - Pe 31.12.2021

Nelonen Media Live: lahjakortti

Nelonen Media Live: lahjakortti Liput

Nelonen Media Live on Suomen suurin festivaali- ja tapahtumajärjestäjä, joka tuottaa vuosittain kymmeniä festivaaleja ja konsertteja ympäri Suomen. Nelonen Media Liven tapahtumia ovat mm. Rockfest, Himos Juhannus, RMJ, Tammerfest, Suomipop festivaalit, Iskelmä Festivaalit ja Kuopiorock.

Lahjakortti käy maksuvälineenä Tiketissä myynnissä oleviin Nelonen Media Liven järjestämiin tapahtumiin sekä oheistuotteisiin. Voit tarkistaa myynnissä olevat tapahtumat TÄÄLTÄ tai osoitteesta: www.nelonenmedialive.fi.

Lahjakortin voi ostaa Tiketin toimipisteistä tai tiketti.fi-verkkosivuilta. Kortti on voimassa 14 kuukautta ostohetkestä ja sitä voi käyttää myös osissa. Tiketin toimipisteistä on saatavissa lahjakortteja myös euron tarkkuudella olevilla summilla.

Kun lahjakorttia käytetään maksuvälineenä, niin huomaathan, että alle 1 € ylijäävästä summasta ei saa hyvitystä lahjakorttina tai rahana.

Valitse lahjakortillesi sopiva summa ja siirry kassalle. Lahjakortin voi noutaa toimipisteistämme tai R-kioskilta, tilata sähköpostiin PDF-muodossa tai postitse haluttuun osoitteeseen. Postitse lahjakortti toimitetaan lahjakuoressa ja se on voimassa 14 kuukautta ostopäivästä.

Lahjakorteissa on 4 päivän varausmahdollisuus. Huomioithan, että voimassaoloaika alkaa lahjakortin varauksesta.


Suomi