EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Sieravuorentie 117, 27650 Eura

Lomakeskus Sieravuori 


www.sieravuori.fi

Pyhäjärven rannalla sijaitseva Sieravuori on juuri saneerattu monipuolinen lomakeskus. Vanhan puustellin pihapiiriin sijoitetut ravintola- ja majoitustilat yhdistettynä kauniiseeen järvimaisemaan tarjoavat täydelliset puitteet lomallesi. Monipuoliset tilamme mahdollistavat myös ikimuistoiset häät ja merkkipäivät. Yritysten tarpeisiin löytyvät nykyaikaiset ja varustellut kokoustilat. Suurella 80 hehtaarin alueella on tilaa järjestää isojakin tilaisuuksia. Alueen ruokatarjonnasta vastaa viihtyisä, yli satavuotias kiviravintola. Kesäravintola tunnetaan Pyhäjärviseudun parhaasta viihdetarjonnasta, elävää musiikkia kotimaisten huippuartistien voimin on tarjolla toukokuusta elokuun loppuun. Ravintolakokonaisuuden kruunaa legendaarinen Disco Loponen. Rantatapahtumia palvelee aivan järven rantaan viime kesänä avattu rantabaari.