EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 1.1. - Ti 31.12.2024

Joensuun Töminä (Kerubi): lahjakortti

Joensuun Töminä (Kerubi): lahjakortti Liput

Me olemme Kerubi, pohjoiskarjalainen keikkapaikka, ravintola ja tapahtumajärjestäjä. Tarjoamme kaiken- ikäisille asiakkaille elävää kulttuuria ja hyvää ruokaa monipuolisesti, maistuvasti ja tasa-arvoisesti. Haluamme tuottaa kaikenlaisia elämyksiä, jonka vaikutukset tekevät hyvää kestävästi koko maakunnan alueella. Olemme Joensuun Popmuusikot ry:n omistama, usean toimialan iloinen ammattilainen.

Järjestämme ravintolassamme Joensuun Ilosaaressa vuosittain noin 120 tilaisuutta musiikkia, teatteria tai komiikkaa. Kun omat seinämme eivät riitä, viemme tapahtumat ulos Ilosaareen ja Joensuu Areenalle. Järjestämme vuosittain Ilovaari, Lehtiä Ilosaaressa, Lunta Ilosaaressa, Kerubi Live ja Unholy Winter Fest -festivaalit. Lahjakortitlla voit ostaa Kerubin keikkalippuja ja festivaaliemme lippuja.

Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostohetkestä.


Lahjakortti käy maksuvälineenä Joensuun Töminä Oy:n järjestämiin tapahtumiin, jotka ovat Tiketissä myynnissä. Lahjakortin voi ostaa Tiketin toimipisteistä, tiketti.fi-verkkosivuilta. Kortti on voimassa 12 kuukautta ostohetkestä ja sitä voi käyttää myös osissa. Tiketin toimipisteistä on saatavissa lahjakortteja myös euron tarkkuudella olevilla summilla.

Kun lahjakorttia käytetään maksuvälineenä, niin huomaathan, että alle 1 € jäävästä summasta ei saa hyvitystä lahjakorttina tai rahana.

Lahjakortin voi ostaa itselleen henkilökohtaisella kulttuuriedulla. Huomaathan, että kulttuurimaksutavoilla voit maksaa vain yhden lahjakortin.

Valitse lahjakortillesi sopiva summa ja siirry kassalle. Lahjakortin voi noutaa toimipisteistämme tai R-kioskilta, tilata sähköpostiin PDF-muodossa tai postitse haluttuun osoitteeseen. Postitse lahjakortti toimitetaan lahjakuoressa ja se on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä.

Suomi