EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 1.5.2024 - Ti 30.9.2025  /  Kauppatori  /  Helsinki

Ihana Itäsaaristo -risteily kahdelle

Ihana Itäsaaristo -risteily kahdelle Liput

IHANA ITÄSAARISTO -RISTEILY KAHDELLE

— Itselle tai lahjaksi! Laivaristeily Helsingin saaristoon on mukava pieni kesäinen ohjelma ja virkistävää vaihtelua arkeen ja kaupungin vilinään. Suosittu risteilyreitti Villingin huvila-alueiden maisemiin. Laivalla merinäköalaravintola. Aivan edessänne mitä kauneimmat saaristomaisemat. Laiva kulkee myös kapeasta Santahaminan Hevossalmesta, jonka silta avataan laivan kulkua varten.

Tämä klassikkoristeily tehdään Helsingin kauppatorilta. Osta tästä laivaliput itselle tai lahjaksi ja pian olette jo saaristomaisemissa. Tervetuloa risteilylle.

www.ihalines.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Tiketistä ostetulla lipulla voit mennä suoraan risteilylle minä tahansa päivänä, eikä paikkaa tarvitse varata etukäteen. Saavuthan kuitenkin viimeistään 30 min ennen laivan lähtöä. Tämän jälkeen paikkaa ei voida taata. Ruokailu- ja pöytävaraukset suositellaan tekemään etukäteen: puh. 0968745050, www.ihalines.fi tai [email protected].

Ihana Itäsaaristo –laivaristeily lahjakortti kahdelle: 2 x aikuisen laivamatka, yht. 48 € (sis. alv. 10 %).

Saatavuus: kesät 2024 ja 2025, lisätiedot tarkentuvat lähempänä kesää sivuille www.ihalines.fi

Saapuminen laivalle: 30 minuuttia ennen lähtöä, m/s Doris -laiva, Helsingin kauppatori, Vanha Kauppahalli.

Aikataulu ja lisätiedot: www.ihalines.fi, [email protected] ja ti, ke ja to klo 9-12: 0968745050.

Ilman varausta: loput vapaat paikat ja pöytävaraukset 30 min ennen lähtöaikaa laivan ovelta

Lahjakortin voi käyttää myös muulla samanhintaisella iltaristeilyllä tai paikallisristeilyllä Helsingissä tai Tammisaaressa.

Lahjakorttia ei voi vaihtaa. Käyttöaika: kesät 2024 / 2025, www.ihalines.fi. (Ei voi käyttää erikoisristeilyillä, kuten äitienpäivä tai kokkoristeily.)

Järjestäjä: IHA-Lines Oy Helsinki Cruises. 45 vuotta palveluja ja risteilyjä Suomen saaristossa ja Helsingin seudulla. Vuoden palveluyritys –palkinto 22.11.2018. Helsingin kaupungin ympäristöpalkinto 9.4.2010. Suomessa rakennetut nykyaikaiset ja tasokkaat suomalaiset m/s Doris ja m/s Doris II -laivat. Ympäristöjärjestelmä. Paikallinen suomalainen perheyhtiö ja pitkäaikaiset pidetyt palvelut Suomessa ja Helsingin ja Suomen saaristossa sekä perheen metsätilalla ja luontokeskuksessa Espoossa. Kävijätutkimuksissa 67 000 mitattua tutkimustulosta: korkea mitattu laatu, Recommended by Visit Finland. Muutokset mahdollisia.

Myynti loppuu 30.9.2025 22:00.