EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 1.1. - Ti 31.12.2024

House of Olaf: lahjakortti

House of Olaf: lahjakortti Liput

House of Olaf on itäisen Suomen upein tapahtuma-areena!

House of Olafin sydämenä toimii 410-paikkainen anniskeluravintolamme. Kesäisin terassillamme on vielä 100 paikkaa lisää. Oman tapahtumatuotantomme lisäksi vuokraamme tilaa eri tahoille. Suuri salimme taipuu monenlaisiin tapahtumiin. Salissa voi järjestää konsertteja, seminaareja, koulutuspäiviä, elokuvanäytöksiä, lanseeraustilaisuuksia ja vaikkapa syntymäpäiviä ja häitä.

www.houseofolaf.com


Lahjakortti käy maksuvälineenä House of Olafin tapahtumiin, jotka ovat Tiketissä myynnissä. Lahjakortin voi ostaa Tiketin toimipisteistä, tiketti.fi-verkkosivuilta. Kortti on voimassa 12 kuukautta ostohetkestä ja sitä voi käyttää myös osissa. Tiketin toimipisteistä on saatavissa lahjakortteja myös euron tarkkuudella olevilla summilla.

Kun lahjakorttia käytetään maksuvälineenä, niin huomaathan, että alle 1 € jäävästä summasta ei saa hyvitystä lahjakorttina tai rahana.

Valitse lahjakortillesi sopiva summa ja siirry kassalle. Lahjakortin voi noutaa toimipisteistämme tai R-kioskilta, tilata sähköpostiin PDF-muodossa tai postitse haluttuun osoitteeseen. Postitse lahjakortti toimitetaan lahjakuoressa ja se on voimassa kuusi kuukautta ostopäivästä.