EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 1.1. - Ti 31.12.2024

G Livelab Tampere: lahjakortti

G Livelab Tampere: lahjakortti Liput

G Livelab tuo Tampereelle aivan uudenlaisen elävän musiikin kokemuksen. Sen ytimessä ovat laadukas ja laaja-alainen ohjelmisto, kotimaisen Genelecin huippuluokan äänentoisto sekä viihtyisän ilmapiirin luova moderni design. G Livelabissa kansainvälisten ja kotimaisten kärkiartistien keikat koetaan parhaissa mahdollisissa olosuhteissa, musisoi lavalla sitten herkkävireinen jousikvartetti, kovaääninen rock-bändi tai mitä tahansa siltä väliltä.

G Livelab Tampere on uusin G Livelab -brändin alla toimiva klubi. Vuonna 2016 Helsingissä avattu ensimmäinen G Livelab on nopeasti saavuttanut suosikin aseman pääkaupunkiseudun musiikinystävien keskuudessa.

Koskipuiston historiallisessa Frenckellin pannuhuoneessa toimiva G Livelab Tampere avasi ovensa yleisölle loppukesällä 2019.


Lahjakortti käy maksuvälineenä Tampereen G Livelabin tapahtumiin , jotka ovat Tiketissä myynnissä. Lahjakortin voi ostaa Tiketin toimipisteistä, tiketti.fi-verkkosivuilta, sekä Tampereen Klubilta. Kortti on voimassa 12 kuukautta ostohetkestä ja sitä voi käyttää myös osissa. Tiketin toimipisteistä on saatavissa lahjakortteja myös euron tarkkuudella olevilla summilla.

Kun lahjakorttia käytetään maksuvälineenä, niin huomaathan, että alle 1 € jäävästä summasta ei saa hyvitystä lahjakorttina tai rahana.

Valitse lahjakortillesi sopiva summa ja siirry kassalle. Lahjakortin voi noutaa toimipisteistämme tai R-kioskilta, tilata sähköpostiin PDF-muodossa tai postitse haluttuun osoitteeseen. Postitse lahjakortti toimitetaan lahjakuoressa ja se on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä.