EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 20.3.2024  /  Painotalo  /  Äänekoski

Scott Henderson

Scott Henderson Liput

Kitaralegenda Scott Henderson saapuu maaliskuussa Suomeen. Fuusiojazzin pioneeri julkaisee paljon toivotun uuden studioalbumin helmikuun alussa ja esiintyy bändinsä kanssa mittavalla levynjulkaisukiertueellaan Äänekosken Painotalolla ke 20.3. klo 19:00.

Lämppärinä kiertueella nähdään soolona esiintyvä ja niin ikään tammikuussa uudenalbumin julkaiseva Ape Shifter -kitaristi Jeff Aug. Tämän lisäksi Scott Henderson Trion kokoonpanossa tulevalla Euroopan-kiertueella nähdään erikoisvieraana mimmienergiaa mukaan tuova kitaristi Lina Mastalska.

Hendersonin bändissä rytmisen peruspilarin muodostavat dynaaminen ranskalaiskaksikko, basisti Romain Labaye sekä rumpali Archibald Ligonnière, jotka olivat mukana jo Hendersonin Jazz Times-lehden äänestyksessä vuoden 2019 parhaaksi fuusioalbumiksi valitulla ”People Moverilla” sekä albumia seuraanneella kiertueella.

Tulevaa pitkäsoittoaan Henderson kuvailee uransa toistaiseksi monipuolisimmaksi levytyksekseen, joka tarjoilee paljon tuttua, mutta samalla myös hieman uusia tuulia.

Jo 80-luvulla Tribal Tech -yhtyeen kanssa jazzyleisön huulille noussut Henderson on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä genren kiinnostavimmista muusikoista / säveltäjistä omaperäisellä ja ilmeikkäällä tyylillään. Väkevänä kitaravisionäärinä Hendersonilla on hämmästyttävä kyky yhdistää niin jazzin, rockin, funkin kuin bluesinkin elementtejä autenttisella, saumattomalla ja musiikillisella tavalla.

Vuosikymmenten saatossa Henderson on kiertänyt ja levyttänyt lukuisten jazz-ikonien kuten ChickCorean, Joe Zawinulin ja Jean-Luc Pontyn kanssa.

Scott Henderson Trio:

Scott Henderson–kitara
Romain Labaye–basso
Archibald Ligonnière–rummut
Special Guest: Lina Mastalska–kitara
Support: Jeff Aug (solo)

YouTube Music

www.aanekoski.fi/tapahtumakalenteri


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00

Ovet avautuvat klo 18:00.

Liput ovelta 37 €, mikäli jäljellä.

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei