EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 30.3.2024  /  Tavara-asema  /  Tampere

Popeda

Popeda Liput

Popedan uusi laulaja on Olli Herman!

Popedan alkuperäisen solistin Pate Mustajärven jättäydyttyä yhtyeestä, laulajan paikalle astuu kansainvälistä uraa tehnyt rock-laulaja Olli Herman. Herman tunnetaan kotimaisen Reckless Loven ja ruotsalaisen Crashdïetin entisenä solistina. Lisäksi hän on tehnyt suomenkielistä soolouraa.

Kevään ainoa keikka Tavara-asemalla maaliskuussa!

Popedan kevään ainoa keikka on Tampereen Tavara-asemalla lauantaina 30.3.2024 ja sunnuntaina 31.3.2024. Yhtye kiertää myös festivaalilavoja tulevan kesän ajan. ”Rokki soi ja aurinko paistaa!”, Costello vinkkaa.

”Yllättyneisyys on nyt vaihtunut muutamien bänditreenien myötä innokkuudeksi ja palavaksi haluksi päästä jo keikoille. Popeda on maailman paras rock-bändi. Sen musiikki ja erityisesti live-esiintyminen on puhutellut mua aina ja samasta rokkenrollin positiivisesta energiasta minutkin on valettu. On kunnia päästä mukaan”, kommentoi Herman.


www.tavara-asema.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 21:00

Vain suoria ostoja.

Eteispalvelu sisältyy lipun hintaan.

Konsertti on seisova tapahtuma, istuimia hyvin rajoitetusti.

Lipun hinta nousee Tiketissä tapahtumapäivänä ovien auetessa ja myynti jatkuu verkkokaupassa ovien auettua, mikäli lippuja on jäljellä.

Lipun hinta ovien auettua 40 €.

****

Tutustu Tavara-aseman turvallisemman tilan periaatteisiin.

Lue lisätietoa esteettömyydestä!