EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 10.5.2024  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, kulmasali  /  Helsinki

Nyrkkitappelu, Aino & Hajonneet

Nyrkkitappelu, Aino & Hajonneet Liput

Nyrkkitappelu on kiertänyt yli vuoden menestyksekkäästi kotimaan festareita ja klubeja viimeisimmän ”Ongelmanuorten sävellahja”-albuminsa tiimoilta. Keikalla on luvassa toki myös kaikki muutkin Nyrkkis-klassikot.

Jo vuosia Suomen suosituimpiin punkrock-yhtyeisiin lukeutuva Nyrkkitappelu julkaisi 2020 neljännen albuminsa ”Isosta nyrkistä naamaan” josta muodostui bändin selkeä läpimurtolevy. Pitkäsoitto sai loistavat arvostelut ja sitä seuranneet keikat ympäri Suomen vahvistivat bändin asemaa yhtenä kotimaan kovimmista livebändeistä. Uutta musiikkia Nyrkkis julkaisi jo heti albumin jälkeenkin, mm. radiohitin ”Vitosen stretsit”.

Soundi-lehti totesi Hyvinkään Rockfest:n keikka-arviossaan:

"Yhtye paahtoi parasta Suomessa tällä haavaa tehtävää katurokkia Iggy and the Stoogesin linjoilla ilman hengähdystaukoja. Orkesterin osuviin sanontoihin ja iskulauseisiin pohjautuvat kertosäkeet ovat vastustamattomia ja lavalla meno oli pääsääntöisesti yhtä vauhdikasta kuin katsomon puolellakin. Juuri sopivan pituiset kappaleet viimeistelivät oikeaoppisen rokkikeikan."

Illan avaa Aino & Hajonneet.

***

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 20.4.2024 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 19.6.2024 mennessä.

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00


Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Eteispalvelumaksu 3,50 € peritään ovella.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Lisätiedot: www.korjaamo.fi