EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 14.6.2024  /  Ravintola Laterna  /  Tampere

Muuan Mies

Muuan Mies Liput

Muuan Mies on saunavihdan tuoksuista suomisoundia, folkia, rockia, iskelmää ja rytmimusiikkia yhdistelevä mainio orkesteri. Muuan miehen laulut kirjoittaa solisti Ismo Puhakka, joka on myös betonitehtaalla työskennellyt filosofian tohtori, lasten kirjailija ja zeniläisyyden harjoittaja. Kosketinsoittajana Muuan miehessä vaikuttaa mm. omasta Risto-yhtyeestään tunnettu Risto Ylihärsilä, rumpalina Helmi Levyt yhteyksistä tuttu Arwi Lind, basistina vahvat reggae-juuret kasvattanut Mikko Leinonen sekä kitaristina nuori neropatti Lauri Sintonen.

Tampereen vanhimpiin ravintoloihin kuuluvan Laternan tarina jatkuu! Laterna on Tampereen keskustassa vanhassa jugend-talossa sijaitseva iltaravintola, joka tarjoaa monipuolista ohjelmaa, ruokaa ja juomaa keskiviikosta lauantaihin.

laterna.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 21:00

Laterna avoinna ke-to klo 16-23, pe klo 16-02, la klo 15-02. Keittiö ja baari palvelee koko illan ajan.

Liput tarkistetaan tuntia ennen keikan alkua.

Laterna ei ota vastaan pöytävarauksia. Ravintolassa on sekä istuma- että seisomapaikkoja.

Lippu sisältää eteispalvelumaksun.

Lippuja myynnissä ovella, mikäli jäljellä.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Muuta huomioitavaa: Ravintola sijaitsee toisessa kerroksessa. Hissin käyttö mahdollista etukäteen sovittaessa. Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa
asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Ravintola Laterna: [email protected] / 040 040 5180

Myynti loppuu 14.6.2024 21:00.