EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 30.3.2024  /  Vastavirta-klubi  /  Tampere

Kapakkafestarit: Black Mambo, Time To Kill, Ghost Satellites, Satellite Kids

Kapakkafestarit: Black Mambo, Time To Kill, Ghost Satellites, Satellite Kids Liput

KAPAKKAFESTARIT

BLACK MAMBO = Ns. soul punkia soittava orkesteri. Kitaristi-laulaja Raipe soittaa myös esimerkiksi Pojat -yhtyeessä, Mean Idolsissa ja taustaa esimerkiksi orkestereista Riistetyt, sekä Hank And His Milkmen.

GHOST SATELLITES = Soittaa garage rockia. Musiikillisina vaikuttajinaan esimerkiksi The Cramps, DMZ, The A-Bones ja 1960-luvun surf-musiikki. Primitiivistä rock ´n´ rollia siis.

TIME TO KILL = Time To Kill soittaa metallivivahteista punk rockia. Yhtyeen perusti Lontoossa muutamia vuosia sitten keulahahmo, laulaja-basisti Pete Honkamäki. Suomeen palattuaan jäsenistö on hieman vaihtunut. Englannissa soittivat muutaman keikan aikoinaan. Pete Honkamäen musiikillinen tausta Suomessa on esimerkiksi yhtyeet Capital Crime ja No Direction. Muutettuaan 1990-luvun loppupuolella Englantiin No Direction toimi hetken vielä. Sitten hän päätyi joksikin aikaa basistiksi punk rockin pioneeriyhtye U.K. Subsiin. Sieltä tie vei basistiksi punk rockin pioneeriyhtye The Vibratorsiin, jossa oli osittain myös laulajakin. Hän soitti aktiivisesti The Vibratorsin kanssa yli 16 vuotta ympäri maailmaa. Hän on esiintynyt esimerkiksi legendaarisella New Yorkin CBGB -klubilla.

SATELLITE KIDS: Romanttista katurokkia soittava yhtye esikuvinaan Dogs D'Amour, Hanoi Rocks ja Rolling Stones. Aloitti aikoinaan englantilaisen glam punk/glam rock -yhtye Dogs D´Amourin covereita soittavana yhtyeenä, mutta sittemmin mukana myös omia kappaleita. Dogs D´Amourin vokalisti Tyla vieraili Suomessa 2000-luvun taitteessa ja esiintyi Satellite Kidsin kokoonpanon kanssa kokonaisen keikan verran. Dogs D´Amour on yksi Hanoi Rocksin vanavedessä syntyneistä orkestereista Englannissa.

Facebook-tapahtuma

vastavirta.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30
Showtime 21:00

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.

Esteetömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected]