EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 12.4.2024  /  Ravintola Palowouti  /  Ylöjärvi

Erakossa

Erakossa Liput

Erakossa on vuonna 2014 alkunsa saanut yhden miehen yhtye, jota on kuvailtu suomirockin, punkin ja hiphopin yhdistelmäksi. Erakossa nimen takaa löytyvä Niko Ailamo on säveltänyt, sanoittanut, sovittanut ja tuottanut kaikki kappaleensa yksin sekä ohjelmoinut ja soittanut itse kaikki niillä kuultavat instrumentit. Hän on myös tehnyt valtaosan kappaleidensa musiikkivideoista.

Marraskuussa 2014 omakustanteena julkaistulla ”Löysään Hirteen” debyyttisinglellä Erakossa valittiin YleX-radiokanavan viikon kellaribändiksi, Radio Helsingin DLX Demo Shown:n viikon demoksi ja Radio Suomen Levylautakunnan voittajaksi. Tämän jälkeen kappale eteni YleX-radiokanavan soittolistalle sekä Pirita Pykäläisen ”viikon tehobiisiksi”. Löysiin Hirteen ylsi myös musiikkipalvelu Spotify:n viraalilistan sijalle 2 Suomessa.

www.erakossa.net

www.facebook.com/palowouti

www.palowouti.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 01:00

Liput ovelta 11 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected] / +358505354286

Ravintola Palowouti
Mikkolantie 1-3, 33470, Ylöjärvi