EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 29.6.2024  /  Pyhtään Kulttuuritalo  /  Pyhtää

Pyhtään Kulttuuritalon pihakeikat: Don Huonot

Pyhtään Kulttuuritalon pihakeikat: Don Huonot Liput

Don Huonot avaa Pyhtään Kulttuuritalon kesän pihakeikat!

Helsingissä vuonna 1989 perustettu Don Huonot on suomalainen rockyhtye, jonka viimeisimpään kokoonpanoon lukeutuvat laulaja-kitaristi Kalle Ahola, rumpali Jussi Chydenius, basisti Jukka Puurula ja kitaristi Kie von Hertzen.

Don Huonot julkaisi debyyttisinglensä Aavaa Preeriaa vuonna 1990, ja yhtyeen ensimmäinen studioalbumi Silmänkääntötemppu julkaistiin vuonna 1991. Yhtyeen platinaa myynyt Hyvää yötä ja huomenta -albumi julkaistiin 12. syyskuuta 1997, ja samana vuonna Don Huonot voitti Vuoden yhtye -, Vuoden albumi – sekä Vuoden biisi -Emma palkinnot.

Vuonna 2024 Don Huonot viettää 35-vuotisjuhlavuotta, ja kevään kiertueen aikana bändin kuudennen studioalbumin Tähti (1999) julkaisusta tulee kuluneeksi 25 vuotta. Sen kunniaksi Svart Records julkaisee albumin ensimmäistä kertaa vinyylinä. Lisäksi 2024 kesäkuussa Verta, pornoa & propagandaa -albumista on tulossa ensimmäistä kertaa vinyylipainos, kun albumin julkaisusta tulee kuluneeksi 30-vuotta.

www.pyhtaankulttuuritalo.fi


Aika: Portit klo 19:00

Alaikäisille on tapahtumissa oma sisäänkäynti ja katsomoalue (muu osa katsomoa on anniskelualuetta ja K-18). Suositusikäraja ilman huoltajaa on 12 vuotta, koska tilaisuudessa on seisomakatsomo.

Portit avautuvat klo 19:00
Lämppäriesiintyjä alkaen klo 20:00
Pääesiintyjä klo 21:30

A-oikeudet

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä (piha-alue on esteetön)
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä (sisällä, kulku rampilla)
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected]

Myynti loppuu 29.6.2024 19:00.