0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

 

Tiketti Galleria

ROCK-VALOKUVAAJA BOB GRUENIN TEOKSIA ESILLÄ TIKETTI GALLERIASSA


Yhdysvaltalaisen rock-kuvaaja Bob Gruenin teokset palaavat näytille Helsinkiin. Artistin ikonisia valokuvia John Lennonin, The Clashin ja Led Zeppelinin kaltaisista muusikoista on nähtävissä Tiketti Galleriassa 10.12.2016-31.1.2017 välisenä aikana. Näyttely koostuu kahdesta osasta eli ensimmäinen sarja valokuvia on esillä joulukuussa ja teokset vaihtuvat uusiin tammikuussa.
 
Bob Gruen (s. 1945) on eräs kaikkien aikojen kuuluisimmista rock-valokuvaajista ja palkittu elokuvantekijä. Newyorkilaistaiteilija oli John Lennonin läheinen ystävä, hän kiersi useita kertoja The Clashin mukana ja taltioi muun muassa Sex Pistolsin ainoan Pohjois-Amerikan kiertueen. Bob Gruen on uransa aikana kuvannut myös lukemattomia muita huippuartisteja David Bowiesta Led Zeppeliniin, Tina Turnerista The Ramonesiin ja Patti Smithistä Kissiin. Bob Gruen työskentelee edelleen aktiivisesti, ja Helsingin-vierailunsa yhteydessä kesällä 2015 hän kuvasi muun muassa Michael Monroeta ja Slashia.
 
Tavastia-klubin naapurissa Tiketti Galleriassa toteutettava Bob Gruen -näyttely koostuu osittain samoista teoksista kuin kesällä 2015 Helsingin Kaapelitehtaalle lähes 10000 kävijää kerännyt Rockers-kokonaisuus. Tiketti Galleriaan on vapaa pääsy, ja näyttelyn kaikki teokset ovat myynnissä sekä näyttelytilassa että Tiketti Gallerian verkkokaupassa 10.12.2016 alkaen.

www.bobgruen.com

2015 ovensa avannut Tiketti Galleria pyrkii tuomaan ripauksen lisää klubitunnelmaa kuvataiteen kentälle ja vastavuoroisesti kuratoimaan kuvataidetta askeleen lähemmäksi hyvän musiikin ystäviä. Urho Kekkosen kadulla Helsingissä toimivan, elämyksellisen taidetilan näyttelyohjelmisto esittelee taiteilijoita, joiden työskentelyssä sekä musiikki että visuaalinen taide elävät rinnakkain ja sekoittuvat.

 

Bob Gruen - Valokuvanäyttely, 10.12.2016 – 31.1.2017


Tiketti Galleria facebook Tiketti Galleria Instagram

 

Verkkokauppa

 

AVOINNA: MA–PE 11–19 • LA 12-18
Urho Kekkosen katu 4-6, Helsinki • galleria@tiketti.fi