EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 10.5.2024  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vintti  /  Helsinki

Teleks

Teleks Liput

Teleks tunnetaan lauluistaan. Teleks on koskettanut ja ilostuttanut Suomalaisia musiikin ystäviä lauluillaan, jo kahdenkymmenen vuoden ajan. Tuulilasin nurkkaan, Siivet, Kotimatkalla, elämäni viimeinen elämäni rakkaus, Tyttö joka katsoo merelle ovat Teleksin tuotannon kivijalkoja Laulut ovat löytäneet paikan ihmisten sydämissä, ja niitä voikin kutsua hyvällä syyllä klassikoiksi.

Teleks julkaisee uuden albumin helmikuussa 2024 ja esimakua tästä on saatu mm. kappaleella Onnellisii loppui.

Teleks toimii nykyään nelihenkisenä yhtyeenä, jonka muodostavat Pepe Johansson ja Markus Koskinen, sekä Sampo Haapaniemi, joka on toiminut mm. Kaihon karavaanin, Egotripin ja monien rakastettujen musiikintekijöiden kanssa. Neljätenä Janne Rajala, joka samoin kuin Sampo on kokenut, monessa mukana ollut taitelija.

Teleksin vuosi 2024 on keikkojen vuosi. Teleks lupaa koskettavia, energisiä ja ikimuistettavia hetkiä musiikkinsa kautta. ”We are ready”

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:00

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Muuta huomioitavaa: Lisätietoja voi kysyä osoitteesta [email protected]