EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 11.5.2024  /  Toppila Klubi  /  Oulu

Kauko Röyhkä ja röyhkeät

Kauko Röyhkä ja röyhkeät Liput

Kauko Röyhkä on pitkän linjan rockmuusikko ja kirjailija, joka on yli neljän vuosikymmenen ajan ärsyttänyt ja ihastuttanut Suomen kansaa lauluillaan ja kirjoillaan. Sana kuuluu TTT-Klubilla, ja meillä Röyhkä onkin ollut yksi suosituimmista vakiovieraista.

Monipuolinen lahjakkuus ei osoita hyytymisen merkkejä. Uusi kokoonpano Kauko Röyhkä & Röyhkeät soittaa Narttu-aikakauden suosituimpia biisejä, mm. Lauralle, Majavalakki ja Paska kaupunki. Röyhkeät koostuu pitkän linjan muusikoista, tuoreimpana vahvistuksena Kingston Wall -basisti Jukka Jylli.

Musiikillisen tuotantonsa lisäksi Röyhkä on kirjoittanut muun muassa romaaneja, elokuvakäsikirjoituksia, tv-draamaa, kolumneja ja levyarvosteluja. Vuonna 1995 Röyhkä sai Suomi-palkinnon ja vuonna 2009 Valtion taidepalkinnon.

Facebook-event


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00
Showtime 22:00

Liput ovelta 25 €.

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei