EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 10.5.2024  /  Ravintola Kerubi (kellari)  /  Joensuu

Ilta olohuoneessa: Emma Salokoski ja Jarmo Saari

Ilta olohuoneessa: Emma Salokoski ja Jarmo Saari Liput

Ilta olohuoneessa on erikoisen mukava ilta Kerubin Kellarissa. Emma Salokoski ja Jarmo Saari pienemmällä lavalla, lyhyt haastattelu ennen keikkaa ja artisti aivan edessäsi esiintymässä. Jos ei hävettäisi sanoa intiimi ilta, niin sanoisimme tätä tapahtumaa sellaiseksi.

20:00 ovet auki Kellarissa
20.30 Emma Salokosken haastattelu
21:00 keikka

Monipuoliset ja arvostetut artistit Emma Salokoski & Jarmo Saari julkaisivat huolitellun ja tyylikkään Viileässä virrassa albumin keväällä 2023. Albumin kappaleet koostuvat täysin uusista lauluista, sekä ennakkoluulottomista uudelleensovituksista ja muutamasta ikisuosikista.

Konsertissa Emman kuulas laulu saa alleen vahvan pohjan kitaristi Jarmo Saaren rikkaasta ja värikkäästä soitosta. Yhdessä nämä musiikin moniottelijat ovat enemmän kuin osiensa summa!

www.kerubi.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään narikkamaksu 3 €.

Kerubin kantiskortilla ennakkolipuista 2 euron alennus. Alennusliput (rajoitettu erä) myynnissä ainoastaan Tiketissä. Kerubin voimassaoleva kantiskortti on näytettävä sisääntulon yhteydessä. Kerubin mobiilikantiskortin saat hankittua osoitteesta kantis.kerubi.fi

Varaa pöytä ja ruokaile ennen keikkaa!