0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 6.11.2016  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vintti  /  Helsinki

Tulkinnanvaraista: Nico Couck (BEL), George Gremaschi (USA/CZE), Christian Kobi (CHE), Charlie Morrow (USA), Marianne Schuppe (CHE)

Takaisin

Ladataan...

www.tulkinnanvaraista.fi

Korjaamolla nähtävän ja kuultavan Tulkinnanvaraista-minifestivaalin ohjelmassa esiintyy kansainvälisiä uuden ja kokeellisen musiikin huipputekijöitä.

Innovatiivisen Champ D'Action -nykymusiikkiyhtyeen belgialainen kitaristi Nico Couck tutkii esityksissään liikkeen mahdollisuuksia: fyysistä energiaa, äänen tekstuuria ja esiintyjän suhdetta instrumenttiinsa. Tsekissä asuva amerikkalainen kontrabasisti ja elektronimuusikko George Cremaschi työskentelee vapaan improvisaation ja laajennettujen soittotekniikoiden parissa. Hänen teoksensa liikkuvat musiikin, äänitaiteen ja hälyn rajapinnoilla.

Sveitsiläinen Christian Kobi on kiinnostunut saksofonin "sisäisestä äänestä". Moninaiset laajennetut soittotekniikat tuovat kuuluville instrumentin luonnollisen resonanssin ja dynamiikan. Suomessa jo pitkään viihtynyt yhdysvaltalainen innovaattori Charlie Morrow puolestaan on "unilaulaja", säveltäjä ja ääni- ja käsitetaiteilija. Niinikään sveitsiläinen Marianne Schuppe esittää Morton Feldmanin ihmeellisimpiin kuuluvan vokaaliteoksen Three Voices. 

Ohjelman on koonnut konserttisarjan taiteellinen johtaja, sellisti ja säveltäjä Juho Laitinen.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 16:30

Asiakas voi itse valita minkä lippukategorian lipun ostaa.