EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 13. - To 16.5.2024  /  Sorin Sirkus  /  Tampere

Kevätsirkus 2024: Aikamoinen matka

Kevätsirkus 2024: Aikamoinen matka Liput

Vuonna 2424 tekoäly hallitsee ihmiskuntaa, jonka avuksi saapuu mystinen aikamatkaaja. Matkaaja kokoaa seurueen pelastusoperaatioon, jonka avulla menneisyydestä käydään hakemassa varaosa tekoälylle, jotta se saadaan kuntoon ja jälleen ihmiskunnan kontrolloitavaksi. Mutta kuinka kauas menneisyyteen pitää palata? Miten sumerilaisten keksinnöt vaikuttavat tulevaisuuden ihmisten elämään? Kuka oli Philip Astley ja mitä hän tekee scifidraamassa? Ja miksi edesmennyt presidentti Kekkonen on juonessa mukana? Tule katsomaan kevätsirkus ja ota selvää!

Sirkuskoulun oppilaiden vuotuinen kevätsirkus on opintovuoden päätöstapahtuma, jossa esiintyvät taiteen perusopetuksen yleisen ja laajan oppimäärän sekä varhaisiän sirkuskasvatuksen ryhmät.

Esiintyjäkokoonpanot vaihtuvat esityspäivän mukaan.

Käsikirjoitus ja ohjaus: Jarmo Humalajärvi ja Jani Suihkonen
Pukusuunnittelu: Kitte Klemettilä
Valosuunnittelu: Ville Finnilä
Äänisuunnittelu: Jarkko Keinänen

Esityksen kesto noin 2,5 tuntia sisältäen väliajan.

www.sorinsirkus.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Kevätsirkuspassi oikeuttaa pääsyyn kaikkiin näytöksiin. Passeja myynnissä rajattu määrä.

Sylilapset samalla lipulla lipunostaneen huoltajan kanssa.

Numeroimattomat istumapaikat

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla. Pyötätuolipaikkojen vieressä on avustajalle paikka.