EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 27.11. - Su 4.12.2022  /  Helsinki  / 

We Jazz 2022

We Jazz 2022 Liput

We Jazz -festivaali huipentaa musiikkivuoden ja tarjoaa elämyksiä ja valoa vuoden pimeimpään aikaan Helsingissä 27.11.–4.12.2022.

Nykyjazzin kovimmat nimet meiltä ja muualta muuttavat Helsingin kansainvälisen huipputason jazzkaupungiksi tapahtumassa, jota usein syystäkin kutsutaan installaatioksi ja utopiaksi. Monia jazzin tyylisuuntia heijastelevat konsertit järjestetään ympäri kaupunkia erilaisissa yllättävissäkin tiloissa. Tätä on paras jazz juuri nyt.

Ohjelmisto kokonaisuudessaan ja tarkemmat kokoonpanotiedot julkaistaan 2.9.2022 osoitteessa: wejazz.fi/2022.


Ikäraja:

Osaan konserteista on 18 vuoden ikäraja. Alle 2-vuotiaat sylilapset pääsevät veloituksetta aikuisen seurassa konsertteihin, joissa ei ole ikärajaa. Tarkista ikäraja lippua ostaessasi.

Kausikortit:

- Sisältää sisäänpääsyn kaikkiin We Jazz 2022 -tapahtuman konsertteihin Jazz kiinnostaa -brunsseja lukuun ottamatta.
- Kausikortteja on myynnissä rajoitettu määrä.
- Kausikortti on henkilökohtainen ja siihen tulee asiakkaan nimi. Asiakkaan tulee varautua todistamaan henkilöllisyytensä tarvittaessa. Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ohjeistamista varten

Esteettömyys

Osa festivaalin konserttipaikoista on esteettömiä, ja niissä on rajoitettu määrä pyörätuolipaikkoja. Pyörätuolilippuun sisältyy aina avustajan paikka. Avustajalle ei tulostu
omaa lippua, vaan hän pääsee tapahtumaan yhdessä pyörätuolilipullisen kanssa. Tarkemmat tiedot esteettömyydestä löytyvät konserttikohtaisesti.

Kausikortti on erikseen myynnissä pyörätuolipaikalle edullisempaan hintaan, koska kaikkiin tapahtumiin ei ole esteetöntä pääsyä. Esteettömiä kausikortteja rajallisesti.