EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 27.5.2022  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Zombi (USA)

Zombi (USA) Liput

INSTRUMENTAALI-DUO ZOMBI HELSINKIIN TOUKOKUUSSA

Yhdysvaltalainen instrumentaali-duo Zombi saapuu pitkän odotuksen jälkeen vihdoin ensimmäistä kertaa Suomeen ensi keväänä. Massiivisesta soundistaan tunnettu kokoonpano nähdään Helsingin Kuudes Linja -klubilla perjantaina 27. toukokuuta. Keikan lipunmyynti käynnistyy Tiketissä keskiviikkona 20. lokakuuta.

Steve Mooren (basso, syntetisaattorit) ja A.E. Paterran (rummut) Pittsburghissa vuonna 2001 perustaman Zombin monikerroksista äänimaailmaa on inspiroinut kauhuelokuvien soundtrackien maestrot John Carpenter ja Goblin, elektronisen musiikin nimet a ´la Tangerine Dream sekä progressiivisen rockin suurnimet King Crimsonista Pink Floydiin ja Genesikseen. Kuusi studioalbumia ja kourallisen pienlevyjä julkaisseen duon toukokuussa ilmestynyt ”Liquid Crystal”-EP on saanut jälleen osakseen ansaittua suitsutusta elokuvallisesta ja tunnelmallisesta ilmaisustaan.

Facebook
Bandcamp

Kuudes Linja
Fullsteam

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ostorajoitus: 8 lippua/ asiakas

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Tapahtumarajoitusten ollessa voimassa tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia 16 vuotta täyttäneiltä ja sitä vanhemmilta. Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus:www.kanta.fi/koronapassi. Koronapassi luetaan ovella. Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Lataathan koronapassin puhelimeesi tai tulostat sen paperille ennen kuin saavut konserttipaikalle.

Myynti loppuu 27.5.2022 19:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot