EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 3.6.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

Zheani (AUS), pins.ku

Zheani (AUS), pins.ku Liput

Australialainen alternative-artisti Zheani maalimankiertueellaan Helsinkiin ja On The Rocksiin

Fairy trap -artisti Zheani nousee On The Rocksin lavalle, kun The Maenad World Tour -nimeä kantava, 19 keikkaa Euroopassa ja parikymmentä USA:ssa sisältävä maailmankiertue rantautuu Suomeen kesäkuussa.

Zheani on australialainen muusikko, taiteilija sekä okkultisti. Fairy trapiksi genreään kuvaileva artisti on julkaissut viisi EP:tä, joilla hän yhdistelee taitavasti musiikkiinsa niin trap metallia kuin goottityylistä electronicaa.

Lauteet Zheanille lämmittelee kotimainen artisti pins.ku. Sonylle ja M-Eazylle levyttävä pins.ku on yhtä lailla herkän runollinen maalailija kuin lähisuhdeväkivaltaa säälimättömästi käsittelevä kyberpunkkari. Hän on artisti joka haluaisi tehdä rakkauslaulun, muttei ole toistaiseksi siihen pystynyt. YleX Läpimurto -listalle Suomen lupaavimpien tulokkaiden joukkoon jo vuonna 2020 valittu pins.ku on julkaissut tähän mennessä yhden EP:n (Alien), debyyttialbumin (Auringonpimennys) sekä singlejä, joista tuoreimpana artistin tyyliä täydellisesti kuvaava Hohtaa.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 26 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.