EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 13.11.2024  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Yung Gravy (USA)

Yung Gravy (USA) Liput

Tapahtuma on siirtynyt. Uusi päivä on keskiviikko 13.11.2024.

Alkuperäiselle päivämäärälle 12.3.2024 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 10.8.2024 mennessä.

Yhdysvaltalainen rap-artisti ja lauluntekijä Yung Gravy saapuu marraskuussa Helsinkiin.

Rap-sensaatio nousi nopeaan suosioon 2010-luvun lopulla omaleimaisella tyylillään yhdistää trap-rytmejä retrobiiseihin. Young Gravy saavutti nopeasti vahvan seuraajakunnan miljoonia katselukertoja keränneiden viraalihittien myötä ja vakiinnutti asemansa yhtenä tämän hetken innovatiivisimmista hip hop -artisteista. Huumorilla höystetyistä biiseistään tunnetulla räppärillä on taito olla katsomatta maailmaa turhan vakavasta vinkkelistä ja hän tekeekin asiat aina vähän toisin kuin on totuttu.

Yung Gravy tuo tuotannossaan esiin intohimoaan soul-musiikkiin ja vanhoihin klassikoihin yhdistelemällä laajaa skaalaa eri musiikkityylejä. Nostalgiset melodiat yhdistettynä, traprumpuihin ja Gravyn pehmeään baritoniääneen toimii hittien takeena. Karismaattisen showmiehen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa "Mr. Clean" ja "1 Thot 2 Thot Red Thot Blue Thot". Yung Gravy on saanut kiitosta myös energisistä live-esiintymisistään ja persoonallisen tyylinsä tuomisesta rap-maailmaan.

Yung Gravy tunnetaan myös BABY GRAVY -yhteistuotannostaan bbno$ kanssa. Kokoonpanon viimeisempänä tuotoksena julkaistiin elokuun lopussa Baby Gravy 3 -albumi. Muita tunnettuja yhteistyötahoja Young Gravyn uran varrelta ovat muun muassa rap-legendat Lil Wayne, Chief Keef, Juicy J, sekä T-Pain.

VIP-Lippu sisältää: 

- Aikainen pääsy venuelle
- Meet & Greet 


Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Esteettömyys

Tapahtumapaikkaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Avustaja veloituksetta.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!


Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 40 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 13.11.2024 19:00.