EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 14.2.2022  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Tampereen freelance-näyttelijät esittää: Ystävänpäivän iltamat

Tampereen freelance-näyttelijät esittää: Ystävänpäivän iltamat Liput

Tampereen freelance-näyttelijät esittää: Ystävänpäivän iltama

Tamperelaisista ammattinäyttelijöistä koostuva Tampereen freelance-näyttelijäyhdistys tarjoilee koronakurimuksen jälkeen jälleen kerran yllätykselliset Iltamat. Ystävänpäivänä vietettävissä väliajallisissa karkeloissa esiintyy seuraavat taiteilijat: Konkarivartissa on illan juontajan Airi Ilmapiirin haastateltavana Tampereen oma Ilkka A Jokinen. Minna Hilke ja Laura Hänninen tulkitsevat Anssi Tikanmäen sävellyksiä. Muista musiikkinumeroista vastaavat ihanat Leena Rousti, Karoliina Vanne ja Laura Hänninen. Illan kruunaa kosminen yhden hitin tähti ja euroviisupudokas Angel Dell, jonka edellinen Ystävänpäiväesiintyminen oli suuri menestys.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime klo 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE ottaa koronapassin käyttöön tapahtumaan.

Tällä toimenpiteellä mahdollistamme tapahtuman järjestämisen nykyisen lainsäädännön puitteissa.

Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus:www.kanta.fi/koronapassi. Koronapassi luetaan tapahtuman ovella.
Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Koronapassin lukemisen yhteydessä on esitettävä myös kuvallinen henkilötodistus.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 14.2.2022 18:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot