EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 14.2.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

Ystävänpäivän Freerap: Solonen, Kosola, Xmies, Jodarok + Open Mic

Ystävänpäivän Freerap: Solonen, Kosola, Xmies, Jodarok + Open Mic Liput

Legendaarinen Freerap vastaa kysyntään ja tuo ystävänpäivän kunniaksi verbaalisen tulituksen Helsinkiin On the Rocksiin!

Solonen, Kosola, Jodarok ja Xmies takaavat lajin ystäville premium-tason illan ja keikan jälkeen myös yleisölle mahdollisuuden ottaa lava haltuun perinteisen, vaikka harvakseltaan nähdyn, Open Micin tahtiin.Ota kaveri tai deitti messiin ja tule todistamaan helmikuun viihdyttävintä, vaikuttavinta ja yleisöä osallistavinta iltaa!

Radiosta ja TV:stä tuttu Freerap-kokoonpano (Jodarok ja Lyömättömät eli Solonen, Kosola & Xmies) on myynyt vapaatyyliin pohjautuvilla seteillään keikkapaikkoja loppuun. Yhtye on nimensä mukaisesti täynnä spontaania improvisaatiota maamme parhailta freestylen taitajilta.

Mukana on Jodarok, joka on hankkinut kannuksensa niin soolona, Kemmurussa, Aivovuodossa kuin myös monissa muissakin kokoonpanoissa, freestyle battleja unohtamatta.

Lyömättömät, joista Solonen voitti rapin Suomen mestaruuden jo vuonna 2002 ja Kosola taas on tahkonnut saman skaban finaaleja monta vuotta putkeen viime vuosikymmenen lopulla. Freestylen lisäksi luonnistuu myös beatboxaus. Homman selkärankana dekkien takana häärii maaginen Xmies.www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.