EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 17.3.2023  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, kulmasali  /  Helsinki

Yrjänä (Levyjulkkarit)

Yrjänä (Levyjulkkarit) Liput

Yrjänä julkaisee odotetun debyyttialbuminsa - ‘Sulle rakas’ -levyjulkkarit Korjaamon Kulmasalissa 17.3.

Yrjänä julkaisee debyyttialbuminsa ‘Sulle rakas’ 24. helmikuuta. Levyjulkkareita juhlitaan Korjaamon Kulmasalissa perjantaina 17. maaliskuuta. Keikan liput tulevat myyntiin Tiketissä maanantaina 23.1. klo 9:00.

Kesällä 2022 debyyttisinglensä ‘Ruudun taa’ julkaissut Yrjänä on noussut omintakeisilla visuaalisilla sinkuillaan nopeasti yhdeksi mielenkiintoisimmista uusista artisteista. Todellisena monilahjakkuutena tunnettu taiteilija kirjoittaa, tuottaa, äänittää, miksaa ja masteroi kappaleensa itse.

Pitkään kypsytetyllä ‘Sulle rakas’ -debyyttialbumilla poikkeuksellisen vetävän lauluflown välittämät rehelliset, vahvat tunteet yhdistyvät kansainvälisen tason soundimaailmaan.

“Tämä albumi on täynnä mun sielua ja sydäntä. Se on mulle tosi rakas ja toivon et se on myös sulle rakas.” - Yrjänä

Yrjänä tunnetaan soolomateriaalinsa lisäksi huippuluokan tuottajana, jonka kädenjälkeen ovat luottaneet mm. Yeboyah, Isaac Sene, Hassan Maikal ja Sexmane. Artisti on lyhyen soolouransa aikana ehditty nähdä jo mm. Flow Festivalin, Ruisrockin ja Tavastian lavoilla.

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime klo 21:00

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Myynti loppuu 17.3.2023 20:00.