EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 25.10.2024  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Yrjänä (levyjulkkarit) + Figaro

Yrjänä (levyjulkkarit) + Figaro Liput

Yrjänä ja Figaro julkaisevat molemmat uutta musiikkia ja juhlistavat tapausta G Livelabissa.

Monilahjakkuutena tunnettu artisti ja tuottaja Yrjänä on solminut levytyssopimuksen ja julkaisi PME-debyyttisinglensä cray perjantaina 5.4.! Single on ensimmäinen irroitus tulevalta kokonaisuudelta ja antaa kuulijoille riemukkaita välähdyksiä tulevasta.

“Tää ei oo mikään sanoma-biisi. Tää on keho-biisi, irtiottoa, hölmöksi mut leijasti… v*tun crayy!”, Yrjänä luonnehtii.

Kesällä 2022 debyyttisinglensä Ruudun taa julkaissut Yrjänä on noussut omintakeisilla visuaalisilla sinkuillaan nopeasti yhdeksi mielenkiintoisimmista uusista artisteista Suomessa. Todellisena moniosaajana tunnettu taiteilija kirjoittaa, tuottaa, äänittää ja miksaa kappaleensa itse.

Maaliskuussa 2023 ilmestyneellä Sulle rakas -debyyttialbumilla kuultiin modernia R&B:tä, jossa poikkeuksellisen vetävän lauluflown välittämät rehelliset, vahvat tunteet yhdistyvät kansainvälisen tason soundimaailmaan.

Yrjänä tunnetaan soolomateriaalinsa lisäksi huippuluokan tuottajana, jonka kädenjälkeen ovat luottaneet mm. Yeboyah, Isaac Sene, Hassan Maikal ja Sexmane. Artisti on lyhyen soolouransa aikana ehditty nähdä jo mm. Flow Festivalin, Ruisrockin ja Tavastian lavoilla.

Illan avaa Figaro! Laulaja-lauluntekijä Figaro julkaisi kesäkuussa 2022 debyyttialbuminsa Näin mä haluun sut muistaa. Lukuisien eri artistien kanssa biisejä tehneen Figaron levyllä vierailevat Sexmane, Vesala ja ABREU. Koko levyn konseptilla artisti halusi luoda fiiliksen nuoruuden ikuisilta tuntuvista kesistä ja huolettomuudesta, joihin kaipaa yhä useammin.

Figaro on musiikillinen monilahjakkuus, jonka herkkä tuotanto yhdistelee elementtejä eri genreistä. Figaro kirjoittaa mielenmaisemistaan tarinoita, joihin kuulija voi upota sisään. Kappaleet käsittelevät nuoren aikuisen ahdistuksia, ihmissuhteita ja ympäröivää maailmaa.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime klo 21:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei

Myynti loppuu 25.10.2024 20:00.