EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 8.9.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

Ypö-Viis, TV Smith (UK)

Ypö-Viis, TV Smith (UK) Liput

Legendat Ypö-Viis ja TV Smith saapuvat On The Rocksiin 

Ypö-Viis

Punklegenda Ypö-Viis -yhtyeen ”Karhulan Poikii” -LP:n uusintapainos nousi heti ilmestyttyään Fyysisten äänitteiden listalle top kymppiin.

Yhtye palaa nyt täysin alkuperäisellä miehistöllään tekemään albumin uudelleenjulkaisun kunniaksi myös muutamia keikkoja.

Kotkassa 1977 perustettu Ypö-Viis on eräs suomipunkin tärkeimmistä yhtyeistä.
Kappaleet; Energia on A ja O, Mari pogoaa, Mikkitelineestä on puolet minun, Me myytiin itsemme ja Kaupunki muistaa nuoria, ovat tutut jokaiselle kotimaisen punkin ystävälle.

Ypö-Viis;

Miika Söderholm (Pojat)
Mikko Holmström (Pojat)
Jari Räsänen (Avo Heyskanen)
Rabbe Johansson

----

TV Smith (UK)


The Adverts-perustaja ja brittipunkin legenda TV Smith saapuu syyskuussa Suomeen minirundille.
Tim tulkitsee soolona viimeisimmän ’Lockdown Holiday’ -albuminsa kappaleita ja vanhempaa soolomateriaaliaan sekä, tietenkin, The Advertsin klassisimmat biisit.

’Punk-laulaja ja lauluntekijä Tim ”TV” Smith on ihailtavan aktiivinen ikiliikkuja, joka kirjoittaa väsymättä teräviä, rytmikkäitä ja tarttuvia protestilauluja, kiertää ankarasti kuritetun akustisen kitaransa kanssa maailmaa, levyttää yksin ja eri bändien kanssa sekä julkaisee seikkailuistaan päiväkirjoja. Valppaasti ajan ilmiöitä ruotivan artistin Adverts-syntyinen punk-uho välittyy yhä, esiintyipä hän Die Toten Hosenin keikalla 30 000 saksalaiselle tai tamperelaisessa olohuoneessa synttärivieraille.’ (SOUNDI)

http://www.tvsmith.com/

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-04:00

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 8.9.2022 19:00.