EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 2. - La 24.11.2018  /  TEHDAS Teatteri  /  Turku

Youth - a Narrative

Youth - a Narrative Liput

Ladataan…

Youth - a Narrative on kaksinkertaisen viihdyttävä esitys. Se koostuu kahdesta peräkkäin esitettävästä soolosta, jotka Jouni Järvenpää ja Antti-Juhani Manninen ovat suunnitelleet toisilleen.

Youth - a Narrative on matka, jolla mihinkään ei voi todella vaikuttaa. Etapit virtaavat omalla painollaan sivusuunnassa, asiat vievät aina eri määrän aikaa kuin oli suunniteltu, ja joku päättää aina puolesta. Kaikki on tahmeaa. Kaikki on mahdotonta. Mitään ei voi todella ymmärtää. Ympäristö ei pysy yhdenlaisena. Kuviteltuun kertojanääneen ei voi järkähtämättä luottaa - se seilaa luontodokumenttimaisissa kuvailuissaan varoituksetta aikajanalla eteen ja taakse, eikä itsekään ymmärrä, mitä puhuu. Look - a bird.

Ehkä keho ymmärtää. Kuinka valita toimintansa kohteeksi asia, johon voi ylipäätään vaikuttaa? I realized walking is like repeating steps.

Inspiraatiota teokseen ovat antaneet Joseph Conradin kertomukset ja ympäröivä epätodellisuus. Jos elämä onkin niin tällaista, niin Youth - a Narrative ei ole.

Tekijöistä: Järvenpää ja Manninen ovat tehneet yhteistyötä näyttämötaiteiden lajien aitoja heilutellen jo vuosia. Järvenpään ja Mannisen yhteisiksi mielenkiinnon kohteiksi ovat tarkentuneet mm. läsnäolo, sumeat, määritelmiä pakenevat teot, ja tekemisen lähtökohtainen rajoittamattomuus.

Työryhmä: koreografia, ohjaus, esiintyminen: Jouni Järvenpää ja Antti-Juhani Manninen

www.tehdasteatteri.fi


Ikäraja: K-16

Ovet avautuvat 1 h ennen esitystä.
Paikat numeroimattomia istumapaikkoja.
Kesto n. 2 h

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.