EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ti 21.8.2018  /  Finlandia-talo  /  Helsinki

Your Business Tomorrow

Your Business Tomorrow Liput
Takaisin

Ladataan…

Mark Cuban, Robert Thomson, Henrietta Kekäläinen, Jari Sarasvuo ja Alexander Stubb puhuvat tulevaisuuden bisneksestä Finlandia-talon huippuseminaarissa 21.8.2018.

Oletko tulevaisuuden tekijä?

Tulevaisuuden tarkka ennustaminen on mahdotonta, mutta tulevaisuuteen katsominen ja eteenpäin meneminen on jokaisen menestyvän yrityksen ja yrittäjän tärkein taito.

Tämä taito, yhdistettynä uskallukseen tehdä rohkeita avauksia ja ottaa riskejä, on edellytys kehittymiselle ja uuden luomiselle.

Nopeasti kehittyvän teknologian aikakaudella myös ihmisistä – kuluttajista ja asiakkaista – on tullut nopeita. Trendit, sovellukset ja alustat muuttuvat nopeasti ja niiden viidakossa voi tuntua vaikealta tehdä oman liiketoiminnan kannalta oikeita ja kestäviä ratkaisuja.

Eväitä oikeanlaiseen ajatteluun tarjotaan elokuussa Helsingin jalkopalloklubin, HJK:n, luotsaamassa huippuseminaarissa, jossa puhujina kuullaan räväköitä bisnesmaailman supertähtiä. Lue lisää täältä.

 

MARK CUBAN - How to Approach Tomorrow's Business - Mainly Q&A
Cuban on yritys-, media- ja digialan amerikkalainen jättiläinen, joka on tunnettu vahvoista kannanotoistaan ja muun muassa Leijonan luola -ohjelmasta.

Hän on yksi USA:n tunnetuimmista businessvaikuttajista. Cuban on onnistunut mullistamaan monen toimialan ajattelua ja tapoja tehdä menestyvää liiketoimintaa.

Cuban omistaa NBA-seura Dallas Mavericksin ja on tuonut myös urheilujohtamiseen ja mediankäyttöön aivan uusia ulottuvuuksia räiskyvällä persoonallaan ja johtamistyylillään. Vedonlyöntikertoimet huhuilevat häntä jopa seuraavaksi USA:n presidenttiehdokkaaksi.

 

ROBERT THOMSON - Will Fake News Take Over?
Australialainen Thomson on yksi mediamaailman vaikutusvaltaisimmista henkilöistä. Hänellä on ainutlaatuisia näkemyksiä siitä, miten viestintä ja media tulevat jatkossa muotoutumaan ja miksi sosiaalisen median ja hakukonejättien kanssa pitäisi olla varuillaan.

Thomson on mediatalojätti News Corpin toimitusjohtaja ja toiminut aiemmin muun muassa Wall Street Journal ja The Times -lehtien päätoimittajana.

Hän ei asemansa puolesta ole yleensä antanut haastatteluja tai pitänyt julkisia puheita, siksikin Your Business Tomorrow on ainutlaatuinen tilaisuus!

 

HENRIETTA KEKÄLÄINEN - Miten teknologia tulee muuttamaan yrittämisen?
Kekäläinen on Carbo Culture -yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja. Hän on nuori sarjayrittäjä, teknologian puolestapuhuja ja ongelmanratkoja. Kekäläisen intohimona on, miten teknologia ja sen mahdollisuudet muokkaavat tulevaisuutemme.

Kekäläinen on äärimmäisen asiantunteva, innostava ja ajatuksia herättävä puhuja. Hänen mielestään tulevaisuuden ennustamisen sijaan tulevaisuus on tehtävä itse. Kekäläinen oli Suomen nuorin pörssiyhtiön hallituksen jäsen ilman omistajasukutaustaa sekä "32 Coolest and most influential Women in Tech" -listalla Business Insider -lehdessä.

 

JARI SARASVUO - Miksi nykyiset bisnestavat eivät riitä huomenna?
Sarasvuo on Suomen tunnetuin kaupallisten alojen toimijoiden valmentaja. Hän jo muutaman vuosikymmenen ajan haastanut suomalaista yhteiskuntaa ja sen eri toimijoita provokatiivisilla ajatuksillaan ja valmennusmetodeillaan.

Hän on erityisen hyvä näkemään toimialoissa ja ihmisissä mahdollisuuksia, vahvuuksia ja heikkouksia.


ALEXANDER STUBB
Moderni tapa käyttää ja esiintyä medioissa ja haastaa olemassa olevia jähmeitä rakenteita nosti itseään EU-nörtiksi kutsuvan Stubbin nopeasti hurmoshenkiseen kansansuosioon ja kahdeksan vuoden ajan ministeriksi.

Hänen nykyinen positionsa on Euroopan investointipankin varapääjohtajana. Hän toimii myös Martti Ahtisaaren seuraajana konfliktinratkaisujärjestö Crisis Management Initiativen hallituksen puheenjohtajana.

Stubb on valovoimainen puhuja, jonka kolme pointtia on tullut kansalliseksi käsitteeksi. Hän korostaa teknologian, mielen ja kehon merkitystä ihmisen arjessa.Katso Bloombergin henkilökuva Mark Cubanista.
Lue Helsingin Sanomien juttu Robert Thomsonista.
Kuuntele Henrietta Kekäläisen esitys Finlandia-Talossa.
Lue rahaa käsittelevä Jari Saravuon blogiteksti.
Lue Aamulehden juttu Alexander Stubbista.

 


Aika: klo 12:00-17:00

Lipun ostaneiden asiakkaiden tiedot kerätään ja luovutetaan järjestäjälle myöhempää ohjeistamista ja tiedottamista varten.