EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 18.9.2020  /  Bar Loose  /  Helsinki

Younghearted (klo 21:00)

Younghearted (klo 21:00) Liput

Popyhtye Younghearted esiintyy syyskuussa Bar Loosessa parin vuoden tauon jälkeen. Tavastiankin loppuunmyynyt yhtye nähdään kahden päivän aikana yhteensä neljällä keikalla Bar Loosen intiimissä keikkakellarissa.

Vuonna 2015 perustetun Youngheartedin muodostavat laulaja Reeta Huotarinen sekä kitaristit Atte Ranta ja Emil Korkiakoski. Yhtye julkaisi viime vuonna kakkosalbuminsa Vapaa, jota seurasi myös ehdokkuus Vuoden yhtye -kategoriassa vuoden 2020 Emma Gaalassa. Albumilta löytyvät muun muassa kultaa striimannut Vaikeeta, vuonna 2018 ilmestyneet Beijos ja Hullaannun sekä yhtyeen tuoreimmat singlet Sun syliin ja Enkeli.

***

Loosessa noudatetaan nykyajan briljantteja turvarajoituksia, joten pääset nauttimaan showsta pöydän ääressä istuen. Tuopit voi tilata tekstiviestillä suoraan pöytään, jalkoja ei tarvitse rasittaa kuin korkeintaan illan päätteeksi ulos hoippuessa.

HUOM! Tulethan paikalle vain terveenä. Jos sinulla on hengitystieoireita kuten yskää, nuhaa tai tukkoisuutta tai tunnet itsesi muuten kipeäksi, jääthän kotiin.

Facebook-tapahtuma

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:30
Showtime 21:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.